(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Californië meets Amsterdam in deze gemakkelijk te kweken hybride die de goedkeuring van niemand minder dan Tommy Chong wegdraagt. Met 60% indica- en 40% sativagenen en een ontspannen cerebraal effect, is Mendocino Skunk het toppunt van evenwicht. 

Groene driehoek

Mendocino Skunk brengt je het beste van twee cannabiswerelden. De wietsoort verbindt de Amsterdamse coffeeshopscene met de Californische ‘groene driehoek’. Het land in en om Mendocino County, Humboldt County en Trinity County staat namelijk bekend als hét gebied in Californië waar geweldige genetica haar oorsprong vindt. Al sinds de sixties maakt men er gretig gebruik van het ideale klimaat om de meest fantastische wietsoorten te produceren.

Om deze typische hybride te creëren werd topgenetica uit Mendocino gekruist met de lekkerste Nederlandste wietsoorten van het Amsterdamse Paradise Seeds. Een uitgebreid veredelingsprogramma en vele generaties wietplanten later was Mendocino Skunk het resultaat. Een wietsoort die het exclusieve goedkeuringsstempel van Tommy Chong kreeg, bekend van het wereldberoemde komische duo Cheech & Chong.

Sterke wietsoort

Een evenwichtig effect, heerlijke zoete smaak, korte bloeifase en veel kweekgemak maken van Mendocino Skunk één groot feest. Beginnende kwekers halen direct uitstekende resultaten, terwijl gevorderde kwekers er hun meest succeslvolle rondes mee draaien. Mendocino Skunk planten groeien goed in de breedte waardoor ze van nature een mooie bossige structuur krijgen. Toppen is in de meeste gevallen niet nodig zodat er als kers op de taart, in het midden van iedere plant een vette dikke hoofdtop schittert.

De korte bloeifase van slechts 49 tot 56 dagen maakt Mendocino Skunk tevens geschikt voor de buitenteelt. Ook in de wat koelere klimaten zoals dat van de lage landen zorgt ze dankzij haar skunkgenen voor uitstekende resultaten. De oogst is een fluitje van een cent want Mendocino Skunk heeft veel bud en maar weinig blad; heel veel knipwerk zit er niet aan.

Opmonterend

Zit je er even doorheen en heb je een oppepper nodig? Dan is Mendocino Skunk er voor je. De hybride geeft namelijk een sterk opmonterend, oftewel energiek effect. Door de inmenging van indica zorgt ze daarnaast echter ook voor een lichamelijke ontspanning. Het evenwichtige effect zien we dus niet alleen in de kweekruimte, maar ook in het effect terug. Het aroma is zoet en fruitig; je herkent de aardse noten-achtige skunk invloed.

  • Soort: indica sativa hybride (60/40)
  • Genotype: niet bekend
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 49 tot 56 dagen
  • Effect: cerebraal en ontspannend
  • Smaak: Skunk, aardbeien, noten
  • Zadenbedrijf: Paradise Seeds
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)