(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Echt een geheim is Sour Secret niet meer. In de twee jaar voordat DNA deze hybride officieel uitbracht, deelden ze al testverpakkingen uit. Door de vele goede reacties daarop wisten de Amerikaanse zadenmakers uit Amsterdam dat de Sour Diesel x LA Confidential een blijvertje was. 

Sour Secret is eigenlijk ontstaan uit een wens om de twee heerlijke wietsoorten Sour Diesel en LA Confidentional te verbeteren. Qua smaak en effect is er he-le-maal en ab-so-luut niets mis met de Sour ‘D’ en LA Confidential, alleen hadden veel kwekers nog wel verbeterpuntjes.

Neem Sour Diesel, een van de ouders van Sour Secret. Een zeer populaire wietsoort met een geniale zoetzure diesel smaak, alleen de bloeifase kon wel wat korter. Bij LA Confidential was het juist de groeifase die wel wat sneller kon; deze soort staat namelijk bekend als een notoire slak als het op groeien aankomt.

Door de twee te kruisen en er een selectieproces op los te laten, kwam Sour Secret tot stand. Een kruising met hybride groeikracht die in 9 weken helemaal rijp en klaar is voor de oogst. Ze groeit minstens zo uitbundig, als niet beter dan de Sour Diesel, dankzij de hybride groeikracht die ze door de kruising meekreeg. Sour Secret groeit snel en uitbundig en bloeit gemakkelijk. De opbrengsten zijn deftig en de zoetzure smaak is om van te watertanden.

Sour Secret heeft prachtige paarse tinten en een geniaal zoetzuur dieselaroma.

Zowel Sour Diesel als LA Confidential zijn zeer potente wietsoorten. De Sour Secret is dan ook geen wietsoort voor mensen met een lage tolerantiegrens, of wie op zoek is naar een licht wietje. Wordt je nog maar moeilijk stoned, ja dán is Sour Secret eerder wat voor jou. Een geweldige smaak en een mokerslag effect waar je u tegen zegt.

  • Soort: indica dominante (80%) hybride
  • Genotype: Sour Diesel ((’91 Chemdawg x Mass Super Skunk/NL) x DNL) x LA Confidential (OG LA Affie x Afghani)
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Smaak: zoetzuur, fruitig, citrus, diesel
  • Effect: krachtig, stoned, goed tegen pijn en slapeloosheid, zware wietsoort
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)