(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Serious Kush is het moddervette antwoord van Serious Seeds op de ongekende en immer doorlopende vraag naar goede Kush soorten. De creatie is het product van de originele OG-Kush en Serious’ THC-knaller White Russian. Een serieuze versie van OG-Kush dus, en een cupwinnaar pur sang. 

Toppunt van ‘dankness’

Amerikanen hebben een prachtig woord om vette wietsoorten als OG-Kush te beschrijven: dank. Dankness betekent zoiets als extreme vetheid voor wietsoorten. En laat OG Kush nou net het toppunt van dankness zijn. Wiet met een groot dankness-gehalte ruikt en smaakt ontzettend sterk, maar is niet per se bedekt met de allerdikste laag trichmen. En dat is exact waar White Russian aan te pas kwam, bij de creatie van Serious Kush. White Russian leverde de trichomen, en OG Kush maakte Serious Kush met haar extreme dankness af.

OG-Kush varianten staan vooral bekend om hun heerlijke geur en smaak, ze moeten het echter niet van hun grote opbrengsten of dikke witte laag trichomen hebben. Door de originele OG-Kush te nemen, en die te verbeteren met de opbrengst en de gesuikerde laag trichomen van hun eigen White Russian, creëerde Serious Seeds hun eerste F1 Kush-hybride.

En Serious Kush valt in de smaak ook. De soort won in haar korte bestaan al een respectvolle prijs op de IC420 Cup. Het is een Kush met die typische sterke kush-smaak, maar dan afgeladen vol met een nette laag spierwitte trichomen. Ook de opbrengsten zijn door White Russian aanzienlijk hoger dan van je typische OG Kush kloon.

Serious Kush is zeker een wietsoort om serieus te nemen. Ze is zeer potent en legt blowers niet zelden binnen korte tijd plat. Slapend als doornroosje op de bank welteverstaan, want het couch-lock effect is groot in deze kruising. Patiënten met slaapproblemen of chronische pijn zullen veel baat hebben bij de krachtige verdovende effecten van Serious Kush.

  • Soort: indica dominante F1-hybride
  • Genotype: OG Kush, White Russian
  • Bloeitijd: 56 tot 63 dagen
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Effect: krachtige ontspanner, couch-lock, pijnstiller
  • Smaak: typische Kush-smaak, naaldbomen, hars, sterke geur, dank
  • Zadenbedrijf: Serious Seeds
[Foto’s: Green Borne Identity (GBI)]

 

 

(advertenties)