(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Op een all time favorite lijst van wietsoorten kan AK-47 absoluut niet ontbreken. Deze legendarische hybride weet cannabisliefhebbers en kwekers al sinds eind jaren negentig te bekoren met een voortreffelijke smaak, potentie en kweekgemak. En dat laatste is er met AK420 Autoflower dus nóg beter op geworden.

Er zijn waarschijnlijk maar weinig blowers die de soort AK47 niet kennen. De wietsoort won meer prijzen dan Usain Bolt en is vaker gekopieerd dan Louis Vuitton. Het consistent torenhoge THC-percentage (20+%) en de aanstekelijke vitaliteit van de wietplanten heeft hier zeker veel aan bijgedragen. AK47 is een sativa dominante hybride die altijd goed en grote oogsten oplevert; de ideale wietsoort dus om een automatisch bloeiende variant van te maken.

AK420 Autoflower

En dat is dus ook precies wat het Spaanse Seed Stockers deed; daarvoor kruisten ze een uitzonderlijk goede AK47 met een van hun meest productieve ruderalis planten. Na een uitgebreid veredelingsproces onder de zonnige Spaanse zon was daar AK420 Autoflower. Een wietsoort die het zelfs bij de grootste noob presteert om grote oogsten van potente wiet af te leveren.

Vanaf het moment van ontkiemen, duurt het ongeveer 11 weken tot je AK420 Autoflower kunt oogsten. Als je dus opschiet kun je nog voor het einde van de zomer genieten heerlijke buiten gekweekte AK420. Wiet met consistent hoge THC percentages en een heerlijk effect met een uitstekende balans tussen een cerebrale hoofd-high en een ontspannen body-stone. AK420 Autoflower heeft dezelfde frisse citrussmaak die je van AK47 kent. Kortom; een wietsoort met het beste van drie werelden: potent, gul en uiterst gemakkelijk te kweken.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: AK47, Ruderalis
  • Bloeitype: autoflower
  • Cyclus: 11 weken van zaad tot oogst
  • Oogst: XXL
  • Zadenbedrijf: SeedStockers.com
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)