(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Early Skunk is een van de nieuwe Classic Redux wietsoorten van Sensi Seeds. Oftewel bekende wietsoorten die zichzelf allang bewezen hebben, maar een nieuw gefeminiseerd, of zoals Early Skunk, een automatisch bloeiend jasje hebben gekregen. 

Toen Sensi Seeds Early Skunk voor het eerst op de markt bracht, zorgde dat al voor een kleine revolutie onder buitenwietkwekers. Door de snelle cyclus kon de populaire Skunk ook in ons klimaat ineens buiten worden gekweekt. De korte bloeifase en de goede bestendigheid tegen schimmels en ongedierte zorgde voor uitstekende resultaten onder de zon.

Met de komst van de nieuwe Classic Redux versie van Early Skunk, wordt het kweken ervan nog weer een beetje makkelijker. De automatic heeft haar potentie en taaie karakter behouden, maar kan nu nóg sneller geoogst worden en bloeit midden in de zomer af, waardoor haar toppen optimaal kunnen rijpen wanneer de zon op haar krachtigst is.

Een automatisch bloeiende versie is Early Skunk op het lijf geschreven;. Sensi Seeds bracht de fotoperiode Early Skunk namelijk oorspronkelijk al uit om het mogelijk te maken om de krachtige Skunk ook in klimaten als het onze, buiten te kweken. Toch kon het nog wel voorkomen voor dat vochtig herfstweer bij de kweek voor problemen zorgde en je je Early Skunk toch nog voortijdig moest oogsten. Met Early Skunk Automatic hoef je daar dus niet bang voor te zijn, die is namelijk al na 40 tot 50 dagen bloeien, klaar om te oogsten en volledig afgerijpt.

Early Skunk Automatic begint ongeveer bij de zesde node (+/- na 5 tot 6 weken) aan haar bloeifase, en daar heeft ze dus geen lange lachten voor nodig; dat gaat helemaal automatisch. De bloeifase zelf duurt zo’n 40 tot 50 dagen zodat de totale kweekcyclus op ongeveer 12 weken neerkomt. In juni zaaien is dus in september heerlijke zoete rijpe toppen oogsten.

Genetisch gezien is Early Skunk Automatic indica dominant met een vleugje ruderalis. Komt natuurlijk door haar voorouders Skunk #1, Early Pearl en natuurlijk de ruderalis waarvan ze haar haar automatisch bloeiende eigenschappen heeft. Zo’n drie maanden na het ontkiemen heeft deze dame haar stevige takken gevuld met dikke plakkerige toppen. Toppen met een zoete indringende geur waaraan alle Skunksoorten (stinkdier) hun naam ontlenen.

Het effect van Early Skunk Automatic zal iedere cannabisliefhebber bekoren. Snel te merken en langdurig, zonder je meteen te overweldigen. Gezien haar indica invloed is het een uitstekende soort om als slaapmutsje te gebruiken of pijn mee te bestrijden. Een heerlijke klassieke wietsoort waar je gerust elke dag van kunt genieten.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: Skunk #1, Early Pearl, ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitype: automatic
  • Cyclus: 12 weken, bloei: 40 tot 50 dagen
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
(advertenties)