(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Haze is heerlijke wiet, maar staat nou niet echt bekend om haar enorme kweekgemak. Jammer, want Haze geeft je ook een heerlijk opgewekt gevoel. Wanneer je als kweekleek toch je eigen Haze zou willen produceren, doe het dan met deze Haze Automatic, want die kweekt zich bijna vanzelf!

Haze Automatic is een creatie van Sensi Seeds zusterbedrijf Weed Seed Shop. De wietsoort combineert een klassieke sativa dominante Haze met de automatisch bloeiende ruderalis. Dit maakt deze zelfbloeiende versie een stuk makkelijker te kweken en discreter bovendien. Haze Automatic wordt een compacte bossige struik die bij toevallige voorbijgangers niet meteen in het oog springt.

Net als de klassieke Haze geeft Haze Automatic je eerder een activerend psychedelisch dan een loom en dromerig effect. De ideale wietsoort om op een vrolijke zonnige middag te roken wanneer de avond nog lang duurt. Haar smaak is zoet, fris en fruitig zoals je van een typische Haze gewend bent.

Toen Haze wietsoorten net in Amsterdam in opkomst waren, beloofden coffeeshops hoge gramsprijzen aan iedere kweker die een goede Haze wist te kweken. De evergreen Haze planten hebben in de kweekruimtes namelijk niet het gemakkelijkste karakter. Haar bloemen groeien aan langgerekte stammen en zitten wijd verspreid aan de plant. Maar de smáák en het effect van Haze toppen zijn subliem.

In Haze Automatic is diezelfde sublieme smaak en het psychoactieve opwekkende effect bewaard gebleven, maar heeft het kweekgemak een serieuze upgrade gekregen. Wie tot eind juni wat Haze Automatic zaden buiten laat ontkiemen, kan nog voor het einde van de zomer rekenen op een heerlijke zoete Haze oogst. De planten kunnen een hoop hebben, bloeien in de maanden wanneer de zon op haar heetst is en produceren daardoor uitstekend afgerijpte wiet.

De bloeitijd van Haze Automatic is 45 tot 65 dagen, en de bloei begint na ongeveer 7 weken wanneer de planten een mooie volwassen hoogte bereikt hebben. Gemiddeld wordt een Haze Automatic plant tussen de 90 en 130 cantimeter hoog.

  • Soort: 50% sativa, 50% indica/ruderalis
  • Genotype: Haze, ruderalis
  • Bloeitijd: 45 tot 65 dagen
  • Smaak: zoet, fris, bloemig, Haze
  • Effect: psycho-activerend, opgewekt
  • Zadenbedrijf: WeedSeedShop.com
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)