(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Sour Tangie staat garant voor een bijzondere ervaring; de onmiskenbare mandarijnengeur komt je al door het zakje heen tegemoet. Sour Diesel geeft je met haar indringende zoete dieselsmaak een al even zo bijzondere smaakbeleving en als die twee terpenenbommem samenkomen, krijg je dus helemaal vuurwerk!

En in Crockett’s Sour Tangie gebeurt precies dat. Bij Crockett’s Family Farms (zusterbedrijf van DNA Genetics) kruisten ze de penetrant geurende Sour Diesel van Reserva Privada (nog zo’n zusterbedrijf van DNA) namelijk met een mannelijke Tangie om tot deze nieuwe Tangie / Diesel variant te komen. Een kruising op basis van twee soorten waar iedereen van houdt.

Crockett’s Sour Tangie is op dit moment alleen nog als reguliere soort te koop. In plaats van 6 gefeminiseerde zaden krijg je dus 12 reguliere zaden. Je moet dus even door de mannelijke planten heen kweken, maar dan heb je dus wel unieke planten die bovendien 100% natuurlijke vrouwen zijn. Kies je lekkerste exemplaar en bombardeer die tot moederplant.

De kruising kent namelijk twee geweldige fenotypes, de een heeft iets meer van Tangie en in de ander is de Sour Diesel iets dominanter, beide feno’s hebben een 9 weken durende bloeifase en kunnen een enorm formaat bereiken. Deze Sour Tangie is een echte sativa, in haar groeifase groeit ze snel en uitbundig. Zeker tot in de vierde week van de bloeifase blijft ze in de hoogte strekken, dus hou rekening met de extra hoogte die deze kruising nodig heeft.

Het mooiste aan Crockett’s Sour Tangie is natuurlijk de enorme harsproductie en het bijzondere terpenenprofiel waar iedere cannabisliefhebber verliefd op zal worden. Dit worden grote planten met lange, dikke toppen die een heerlijke sterke indringende geur afgeven.

  • Soort: 80% sativa, 20% indica
  • Genotype: East coast Sour Diesel, Tangie
  • Geslacht: regulier
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • Smaak/aroma: Tangie (mandarijn), Diesel, penetrant, zoet, citrus
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics (Crockett Family Farms)
(advertentie)