(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Stap aan boord van Ace Seeds’ Orient Express voor een betoverende trip naar Vietnam en China. De soort is een evenwichtige hybride met Aziatische genen die mooi vertakte, maar discrete compacte planten oplevert. Ze heeft net even wat meer sativa invloed wat voor prachtige lang gerekte toppen en een tropische bloemige smaak zorgt. 

Orient Express is een hybride met 60% sativagenen, afkomstig van een Vietnamese soort die bekend staat om haar grote plakkerige toppen en gaat onder de naam Vietnam Black. De overige 40% van haar genetische erfenis komen van de Chinese Yunnan Indica. In Orient Express komen de twee Oosterse soorten samen tot een compacte tropische verschijning met één lange dikke hoofdtop, omringd door vele, bijna even zo grote zijtoppen.

Orient Express voelt zich het meeste thuis in een lekker warm klimaat. Vanzelfsprekend zal ze het binnen dan ook uitstekend doen. Toch is Orient Express ook in het Nederlandse klimaat wel buiten te kweken, ze heeft een aardige schimmel resistentie en kan best een paar koudere dagen overleven. Voor de beste resultaten zul je haar alleen wel een beetje moeten helpen door haar vroeg in het seizoen te verduisteren. Doe je dat niet dan is Orient Express pas aan het begin van oktober klaar voor de oogst. De bloeifase neemt namelijk ergens tussen de 8 en 10 weken in beslag.

Wanneer je Orient Express rookt, ga je zeker als een trein, wat dat betreft is de soort een echte sativa. Het THC percentage ligt met 16% net iets boven het gemiddelde en het bouquet aan cannabinoïden en terpenen zorgt voor een kristalhelder, creatief en spraakmakend high effect. Geweldig voor een avondje uit met vrienden of om heerlijk op te sporten of voor een creatieve uitspatting. De smaak is zoet en bloemig en aards en harsig tegelijk. Planten worden zelden hoger dan 130 centimeter.

  • Soort: sativa dominante (60%) hybride
  • Genotype: Vietnam Black, Chinese Yuccan Indica
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 10 weken
  • Opbrengst: hoog
  • Zadenbedrijf: Ace Seeds
  • Verkrijgbaar bij: Zamnesia.com
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)