(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Mocht je bij het horen van de naam van deze wietsoort denken aan het giftige ontbladeringsmiddel uit de Vietnamoorlog, maak je dan geen zorgen want daar heeft ze absoluut geen overeenkomsten mee. Agent Orange heeft echter wél de frisse smaak van sinaasappels en citroen en laat je slapen als een pasgeboden baby.

Agent Orange is geen oranje gekleurde wietsoort, maar dankt haar naam aan de zoet fruitige smaak van sinaasappels. Ze is een fifty-fifty hybride die het midden houdt tussen indica en sativa en werd door het ‘open source’ zadenbedrijf TGA Subcool Seeds ontwikkeld op basis van de wietsoorten Orange Velvet en de THC knaller Jack The Ripper. De zaden zijn zoals alle zaden van TGA niet gefeminiseerd en de wietsoort kent twee fenotypen: een met lange harsige toppen en een wat compactere plant die meer de breedte in groeit.

De reguliere zaden van Agent Orange zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die er zijn eigen moederplanten op nahoudt. Zoek het fruitigste en meest harsige vrouwelijke exemplaar dat je kunt vinden en je hebt er een geweldige nieuwe moeder bij waar de mensen absoluut voor terugkomen.

Orange Velvet werdt in deze hybride gebruikt vanwege haar enorme sterke sinaasappel-aroma. Door haar met de potente Jack The Ripper te kruisen ontstond een soort die én een heerlijke citrus/sinaasappelsmaak heeft, én vol zit met dikke plakkerige trichomen. Een onweerstaanbare combinatie voor cannabisconnaisseurs.

Agent Orange is in het klimaat van de lage landen alleen geschikt om buiten te kweken wanneer je haar een handje helpt en verduistert om eerder in bloei te gaan. In warmere klimaten zoals Spanje kan de soort echter gemakkelijk een hoogte van 3 meter bereiken. De soort wordt onder invloed van koude nachten in de bloeifase gemakkelijk paars, wat voor een prachtige bag-appeal zorgt.

De bloeifase duurt bij deze hybride slechts 55 tot 65 dagen, maar let op want Agent Orange is niet de aller makkelijkste wietplant. Binnen zul je haar wel enigszins moeten trainen om te voorkomen dat ze hoger wordt dan goed voor je is 😉 Ook zijn de zaden zoals gezegd regulier, maar wanneer je voor een moederplant gaat kun je natuurlijk wel het meest handelbare exemplaar kiezen. En dat is zeker de moeite waard want de uitgesproken smaak van Agent Orange is likkebaardend lekker!

  • Soort: hybride (50% indica, 50% sativa)
  • Genotype: Orange Velvet, Jack The Ripper
  • Geslacht: regulier
  • Bloeitijd: 55 tot 65 dagen
  • Smaak: zeer sterke sinaasappelsmaak
  • Effect: cerebrale, haast trip-achtige high
  • Zadenbedrijf: TGA Subcool
  • Verkrijgbaar bij: Zamnesia.nl
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)