(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Onder de naam Royal Gorilla, verkoopt Royal Queen Seeds haar eigen Gorilla Glue. Waarschijnlijk gaat het net als de Gorilla Glue soort van Zamnesia om het eerste fenotype van de Amerikaanse super indica. Gorilla Glue heeft een ongekend hoog THC percentage van 27 procent!

Wanneer in Amerika nieuwe jaloersmakende genetica als Gorilla Glue of eerder de Kushes en de Girl Scout Cookies opduiken, duurt het meestal nog een tijd voor deze soorten ook in Europa doorbreken. Voor Gorilla Glue was dat een paar maanden geleden het geval toen Zamnesia Gorilla Glue #1 op de markt bracht. Inmiddels zijn er meer zadenbedrijven met Gorilla Glue soorten of hybrides op basis van wat door velen als de sterkste wiet op aarde wordt gezien. Zo ook deze splinternieuwe Royal Gorilla van Royal Queen Seeds.

Royal Gorilla

Royal Gorilla is net als alle Gorilla Glue soorten een knaller van een indica hybride. Enorme THC percentages van 27 tot zelfs meer dan 30 procent, zorgen ervoor dat blowers een energieke en creatieve high rapporteren. Je hebt maar een paar haaltjes nodig om de spectaculaire effecten van Royal Gorilla te ervaren. Een totale ontspanning in je hoofd en een lichaam dat vrij is van ongemakken zorgt voor een gebalanceerde en verheven euforie.

30+% THC

Gorilla Glue is per toeval ontstaan toen Sour Dubb planten per ongeluk bestoven werden door een hermafrodiete Chem Sis. Iedere andere kweker zou de zaden die deze bestuiving opleverde weggooien, maar in dit geval werden ze door de kweker in kwestie ontkiemd. Een wijs besluit, zo bleek later want de planten die hieruit voortkwamen bleken niets minder dan de inmiddels wereldberoemde Gorilla Glue. Een soort met THC levels die bij sommige fenotypen zelfs de 30 procent overstijgen.

Royal Gorilla is met andere woorden een typische THC knaller, of beter gezegd dé ultieme THC knaller. Opbrengsten zijn gemiddeld, maar de kwaliteit overstijgt die van de meeste andere wietsoorten. Royal Gorilla is zowel binnen als buiten te kwekern. Buiten kan ze ook nog eens behoorlijk groot worden en een aanzienlijke wietvoorraad produceren. De plakkerige toppen ruiken enorm sterk en hebben aroma’s van citroen en dennen.

  • Soort: 50-50 indica-sativa hybride
  • Genotype: Sour Dubb, Chems Sis, Chocolate Diesel
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
(advertentie)