(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een van de grote voordelen van autoflower genetica, is dat je daarmee in ons klimaat ook de meest tropische sativa wietsoorten kunt kweken. Zoals bijvoorbeeld Automaria II; een suikerzoete wietsoort die je geen couch-lock geeft, maar energiek en knetterhigh maakt. 

Voor de komst van autoflower genetica, kon je het in de lage landen wel op je buik schrijven om exclusieve sativa’s buiten te kweken. Automaria II is zo’n soort die het puur dankzij haar automatisch bloeiende eigenschap, wél in ons koude kikkerlandje redt. Deze dame maakt je niet loom en zwaar, maar geeft je een psychedelische en vooral heerlijke actieve high.

Om het meest uit autoflower genetica te halen, heeft Paradise Seeds Automaria II ontwikkeld. Een fruitige sativa met een activerende sociale high die je normaal gesproken alleen in gebieden rond de evenaar, of in kweekruimtes binnen aan zult treffen. Automaria II combineert dan ook genen van de Braziliaanse Santa Maria met een klein beetje indica, en een zeer productieve ruderalis.

Natuurlijk heeft Automaria II ook wat interessante indica trekjes georven zoals een stevige en dikke topstructuur, maar qua smaak en effect is dit echter een typische sativa. Wanneer de zon een beetje meewerkt levert ze een bovengemiddeld zware oogst af.

Als autoflower is Santa Maria zowel voor binnen als buiten geschikt. De planten worden afhankelijk van de omstandigheden binnen tussen de 70 en 100 centimeter hoog, en zijn daarmee zelfs in de kleinste kweekruimtes tevreden. De indica genen geven Automaria II een uitstekende blad-bud verhouding, en dat maakt knippen een fluitje van een cent. Toppen zijn dik en hard en wegen zwaar door de vele trichomen. Top deze autoflower maar niet, ze maakt namelijk graag een indrukwekkende lange hoofdtop aan, die zich laat omringen door vele secundaire maar evenzeer aantrekkelijke zijtoppen.

Een gemiddelde Automaria II cyclus van zaad tot oogst, duurt slechts 70 dagen. In een mooie zomer kan deze soort in die tijd met gemak hoger dan een meter worden. Ze voelt zich uitstekend thuis in je tuin, op je balkon of in het raamkozijn. De smaak heeft iets bloemigs maar is vooral erg fruitig en zoet; een welkome aanvulling op de indica’s dus die de tuinen van de lage landen gewoonlijk bevolken. Het effect is een ronkende sativa-rush die creatief en energiek maakt, heerlijk voor een sociaal avondje uit, tijdens het sporten of voor een langdurige brainstorm-sessie.

  • Soort: sativa dominante autoflower
  • Genotype: Braziliaanse Santa Maria, ruderalis, onbekende indica
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 70 dagen van zaad tot oogst
  • Effect: opbeurend, euforische high
  • Smaak: bloemig, fruitig, zoet
  • Zadenbedrijf: Paradise Seeds

 

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)