(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Welkom in het jaar 2046, cannabis is overal ter wereld gelegaliseerd en de farmaceutische industrie is bijna failliet. Klinkt als toekomstmuziek en dat is het ook. De wietsoort 2046 is in tegenstelling tot het jaar 2046 geen toekomstmuziek. Een pure sativa met een hoop THC, dit is wiet voor connaisseurs!

Wie alleen voor de allerbeste wietsoorten gaat en bovendien een uitdaging niet schuwt, zou 2046 een kans moeten geven. Ze is geen wietsoort voor beginnende kwekers (of rokers wat dat betreft) maar absoluut wel de moeite van het kweken waard. De pure sativa heeft een zeer hoog THC percentage en is een enorme hit in Argentinië, waar ze al tien cannabis cups in de wacht wist te slepen. Haar lange bloeifase maakt haar niet geschikt om in ons klimaat buiten te kweken, en zorgt ervoor dat je in de coffeeshop diep in de buidel moet tasten voor een tripje naar het jaar 2046.

Zelf binnen kweken is dus waarschijnlijk je beste optie als je deze heerlijke 100% sativa én 100% haze wil roken. Moet je alleen wel van een uitdaging houden en over aardig wat geduld beschikken, want de bloeifase van 2046 duurt zo’n 16 tot 17 weken. De internodes zijn lang, en dus raadt Medical Seeds aan om haar te scroggen, als je niet over een extra hoge kweektent beschikt. Een andere mogelijkheid die wellicht makkelijker is, is om 2046 in een Sea Of Green te kweken en direct na het zaailing stadium in de bloei te laten gaan.

2046 Heeft ellelange internodes, dus scrog haar of kweek een Sea Of Green vanuit zaad.

Maar goed; hoe je 2046 ook kweekt, je inspanningen zullen uiteindelijk flink worden beloond met een grote en bovendien zeer kostbare oogst. Deze wietsoort heeft een geniale haze-smaak en is uiterst potent met een uitzonderlijk hoog THC percentage (zeker voor sativa’s) van 20%. Haar effecten zijn zeer psychedelisch en kunnen uren aanhouden. Van alle wietsoorten van Medical Seeds geeft deze het meest cerebrale effect in het hoofd. Een enorme stimulerende werking dus, gecombineerd met een intense haze-smaak!

2046 Wordt aangeraden voor patiënten die lijden aan ziektes waarbij een hoog THC percentage benodigd is, maar die niet per se de hele dag slaperig door het leven willen gaan. Patiënten die lijden aan glaucoom zeggen ook veel baat te hebben bij deze sativa.

  • Soort: 100% sativa
  • Genotype: Pure Haze
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 16 tot 17 weken
  • THC: zeer hoog, 20+ %
  • Opbrengst: hoog
  • Smaak: kruidig, fris, 100% haze
  • Effect: langdurige psychedelische head-hight, zeer activerend
  • Zadenbedrijf: Medical Seeds
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)