(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Jack Herer. De legendarische sativa die vernoemd werd naar misschien wel ’s werelds grootste cannabisactivist, is verbeterd met een een vleugje White Widow en een snufje ruderalis. Als autoflower is de complexe Jack Herer nu zelfs voor beginners gemakkelijk te kweken. 

De wietsoort Jack Herer staat bekend als een exotische wietsoort met een geweldige creative en activerende high. Haar uitbundige groeikracht, open structuur en liefst vier verschillende fenotypen, maken het voor beginners echter niet makkelijk om deze smakelijke wiet te kweken.

Gelukkig dus maar dat de zadenmakers van Paradise Seeds met deze klassieker aan de haal gingen. Door haar te kruisen met White Widow wisten zij de eigenzinnige Jack Herer te temmen tot een stabiele potente hybride. Een kruising met een zoete exotische smaak en een activerende creatieve high die als een sluipende sniper inslaat. Eenmaal geraakt heb je er urenlang plezier van, het is de perfecte high voor iedere creatieve uitspatting.

Een Jack Herer x White Widow kruising was echter niet het doel van Paradise Seeds. Om Auto Jack te maken moest de hybride nog eens gekruist en gestabiliseerd worden. Met een van de beste ruderalis soorten welteverstaan; een bijzonder sterk ras dat zich zelfs op de poolcirkel nog weet voort te planten. Hierdoor werd Auto Jack de sterke en weerbarstige plant die ze nu is. Een wietsoort met een complexe smaak en effect, maar die toch zeer eenvoudig en razendsnel te kweken is. Het zullen deze eigenschappen geweest zijn die Auto Jack de Highlife Cannabis Cup 2017 in Amsterdam hebben opgeleverd.

Ongeveer 65 tot 75 dagen nadat je Auto Jack zaden laat ontkiemen, zijn de planten al klaar om geoogst te worden. Ze is stabiel en produceert keer op keer uitstekende oogsten; grote aaneengesloten clusters van toppen, zo’n 450 gram per vierkante meter onder de kunstzon en tot 200 gram per plant buiten.

De combinatie van het psychedelische van Jack Herer en het potente va White Widow, maakt Auto Jack een wietsoort die iedereen zal bekoren. De old school zoete sativa smaak in combinatie met het lang aanhoudende up-effect maakt van Auto Jack veel meer een allemansvriend dan haar eigenzinnige ouders, zowel in de kweekruimte als in je vloei…

  • Soort: automatisch bloeiende hybride
  • Genotype: (Jack Herer, White Widow), Ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 65 tot 75 dagen van zaad tot oogst
  • Smaak: zoet, fruitig
  • Effect: energiek, sociaal, langdurig aanhoudend
  • Zadenbedrijf: Paradise Seeds
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)