(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Op zoek naar de enige echte OG Kush? Zoek dan niet langer want Florida OG is het startpunt van de Amerikaanse kush-gekte. Florida OG heeft een zeer aantrekkelijke bag appeal en een geur en smaak waar maar weinig kush-kruisingen aan kunnen tippen.

Met hun ene voet in Amsterdam, en de andere midden in de Amerikaanse cannabis-scene, heeft DNA toegang tot de meest exclusieve wietsoorten ter wereld. En Florida OG is daar een goed voorbeeld van: het is de originele genetica waardoor de wereld verliefd werd op kush.

Florida OG is een heerlijke soort om te kweken. De planten groeien met levenslust, hebben een mooie bossige structuur, een geniale kush-smaak en een overweldigende potentie. De planten hebben een bloeifase van ongeveer negen weken en leveren een gemiddeld goede oogst op. Geweldige opbrengsten halen is een uitdaging met deze wietsoort, maar het is niet onmogelijk.

Kush wietsoorten leveren nu eenmaal niet de bulk-oogsten die je van pak ‘m beet, een Big Bud gewend bent, maar dat wordt gecompenseerd met een fenomenale kwaliteit. Het is ook meteen de reden dat er zoveel met de genetica gekruist wordt en je originele soorten zoals Florida OG niet vaak tegenkomt.

Voor kwekers is Florida OG een eersteklas topwiet, voor zadenmakers kan het de bron zijn van originele kushgenen om mee te kruisen. Als je dus zoekt naar de klassieke kush en voor niets minder gaat dan het origineel, dan is Florida OG zeker een wietsoort om te overwegen.

  • Soort: indica dominante kush
  • Genotype: 70% indica, 30% sativa
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 61 tot 65 dagen
  • Smaak, geur: indringende geur, sterk, naaldbomen, aards, typisch kush
  • Effect: zeer sterk effect, zwaar ontspannen, houdt lang aan
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)