(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het is lang geleden sinds we Serious Seeds’ legendarische soort AK-47 onder de loep namen. Kopieën en spin-offs van AK zijn er veel, heel veel. Lastig voor Serious Seeds, maar wellicht is dat ook wel het grootste bewijs dat AK-47 een geniaal goede wietsoort is! 

AK-47 is Serious Seeds’ meest populaire cannabissoort en dat heeft alles te maken met haar uitmuntende kwaliteit. Reden voor veel andere zadenbedrijven om de strain veelvuldig na te maken of op te nemen in hun breeding-programma. Simon van Serious Seeds ziet het vooral als een heel groot compliment voor het werk.

AK-47Wat AK zo geweldig maakt is het gemak en de snelheid waarmee de plant mooie dikke toppen produceert, maar daarbij ook de enorme kracht van de wiet. AK-47 toppen zijn zeer potent en produceren een dikke aromatische rook. En dat is heel bijzonder voor een wietsoort die kwekers van ieder niveau kunnen kweken. Met AK-47 kunnen beginners wiet kweken waar hun vrienden spontaan van gaan kwijlen. Zorg alleen wel voor een goed geurfilter want de geur die van een bloeiende AK-47 plant afkomt is extreem sterk! U bent gewaarschuwd.

AK-47

De naam AK-47 heeft niets met geweld te maken maar slaat op het effect van de wietsoort die de naam heeft om al na 1 haal als een bom in te slaan. Toen Serious deze soort net uitbracht en mensen hem voor het eerst gingen roken gebeurde het vaker dan eens dat coffeeshopbezoekers out gingen na het roken van AK.

Bij het kweken merk je dat AK-47 compact blijft en in een korte bloeifase van zo’n 65 dagen afrijpt. Eigenschappen die gewoonlijk alleen voor indica dominante wietsoorten weggelegd zijn en die je niet zou verwachten van de sativa dominante wietsoort die AK-47 wel degelijk is. De toppen die AK produceert zijn compact met een plakkende laag trichomen en zijn gemakkelijk te knippen door de uitstekende bud-blad verhouding, veel bud en weinig blad dus!

Al deze eigenschappen moeten Serious natuurlijk de nodige prijzen hebben opgeleverd en dat is dus ook zo. Maar liefst 19 trofeeën bevestigen de kwaliteit van deze wereldberoemde wietsoort van Serious Seeds.

  • Soort:  sativa dominante (65%) hybride
  • Ouders: geheim, maar hij komt uit Colombiaans, Mexicaans, Thais and Afghaans zaad voort…
  • Effect: zwaar sterk effect (THC-percentage van 22%). Perfecte pijnbestrijder!
  • Smaak/geur: zoete smaak en extreme sterke geur
  • Bloeitijd: 56 tot 63 dagen
  • Omgeving: binnen
  • Hoogte: medium
  • Zadenbedrijf: Serious Seeds
(advertenties)