(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ken je Lighthouse al? De online gigant in tuin-, seed-, smart- en headshop artikelen die een paar maanden geleden het levenslicht zag? Nee? Dan wordt het hoog tijd om kennis te maken want deze webwinkel geeft deze zomer gratis spullen weg. Ieder weekend opnieuw!

Met deze actie heb je helemaal veel reden om af te tellen tot het eindelijk weekend is. Lighthousestore.nl gaat sinds de oprichting namelijk zo goed dat ze hun assortiment flink uitbreiden, en dat terwijl het al meer dan 4000 artikelen bevatte!

Natuurlijk is Lighthouse blij met het succes van hun webwinkel. Maandelijks komen er meer bestellingen binnen, en door de enthousiaste reacties van hun klanten weet het bedrijf dat ze op de goede weg zit. En dat in een tijd waarin cannabis zo gedemoniseerd wordt. Lighthouse hoopt dat dat snel veranderd maar is vanzelfsprekend erg blij dat de mensen de webwinkel weten te vinden en wil het succes met jou delen door vanaf nu elk weekend gratis spullen weg te geven. Zolang de voorraad strekt natuurlijk.

Gratis spullen!

Hoe werkt de actie? Wel, door iedere vrijdagmiddag een kijkje op www.lighthousestore.nl te nemen, kom je erachter welke artikelen je dat weekend wellicht gratis kunt bemachtigen. De producten variëren van elektronische sigaretten, doosjes met liquids, salvia tot truffels en nog veel meer. Als er iets tussenzit dat je graag zou willen hebben hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar: giveaway@lighthousestore.nl

slider_LHS

Lighthouse geeft ieder weekend mooie spullen weg zoals CBD olie, e-liquids, smartproducten en meer

In het mailtje geef je aan welk van de producten je graag zou willen hebben. Iedere dinsdag kun je dan op lighthousstore.nl kijken om te zien of je geluk hebt gehad en het product gratis thuisgestuurd krijgt. Het is zolang de voorraad strekt maar niet getreurd als je een keer niet wint want je kunt zo vaak meedoen als je wilt.

Hoe werkt het?

  1. Check ieder weekend de nieuwste giveaways op www.lighthousestore.nl
  2. Stuur een mail naar giveaway@lighthousestore.nl en geef aan welk product je wilt
  3. Als je geselecteerd bent, stuurt Lighthouse je een email om je adres te vragen en krijg je het product gratis thuis gestuurd

Soms kan het leven zo simpel zijn…

(advertenties)