(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Florida Gold is een F1 kruising uit de Grow Your Own selectie van DNA Genetics. Een selectie van 11 betaalbare gefeminiseerde wietsoorten zodat je ook met een wat kleinere beurs zaden met de hoge DNA-standaard kunt uitproberen. 

De Grow Your Own zaden van DNA-genetics zijn van dezelfde hoge kwaliteit als andere DNA zaden, en zijn zaden die ontstaan zijn tijdens het breed-proces van DNA-Genetics zaden. De Florida Gold is bijvoorbeeld een kruising tussen een Jew Gold en een Florida OG stek. Het resulteerde in een kruising met verschillende fenotypen, maar stuk voor stuk blijvertjes.

In plaats van de juweeltjes eruit te pikken en de soort terug te kruisen en te stabiliseren besloten de mannen van DNA om de F1 hybrides gewoon zo te koop aan te bieden zodat je het selectiewerk, de jacht naar dat ene gouden fenotype, gewoon zelf kunt doen.

Florida Gold is het product van Jew Gold en Florida OG. Jew Gold is hetzelfde als de Kosher Kush en is een geweldige kush-soort uit Californië. Combineer dit met de originele OG Kush uit het zonnige Florida en je kunt je wel voorstellen dat je een soort met een geweldige potentie in handen hebt.

 

(advertenties)