(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In een tijd dat blowers in coffeeshops vragen naar soorten als Girl Scout Cookies, OG Kush en Sour Diesel bewaren sommige zadenbedrijven ook nog steeds verschillende skunksoorten voor het nageslacht. Gelukkig maar want een soort als de Skunk #11 is in meerdere opzichten ijzersterk! 

Skunk was in de beginjaren ’80 eigenlijk wat de Kush nu is: immens populair onder blowers vanwege de potentie en sterke smaak en geur en minstens even populair onder kwekers vanwege de groeikracht, stabiliteit en hoge opbrengsten. Vandaag de dag wordt Skunk nog steeds graag gekweekt door binnen- en buitenkwekers die vaak nostalgische herinneringen aan de wietsoort koesteren. Maar vergis je niet in de Skunk van 2015, want die kan qua smaak en opbrengst zeker concurreren met de Kushes en de Sour Diesels van deze wereld.

Vergis je niet in de Skunk van 2015, want die kan qua smaak en opbrengst zeker concurreren met de Kushes en de Sour Diesels van deze wereld

Qua stabiliteit is de Skunk eigenlijk bijna niet te evenaren. Logisch, want de soort bestaat al sinds de jaren ’70. Welke echte originele skunksoort je ook kiest, ze is het resultaat van jarenlange veredeling. Zo ook deze Bud Babe Skunk #11 van Dutch Passion, het potente nageslacht van vele generaties Skunk, in ere gehouden door een vakbekwame Skunk geneticus. De zaden gingen meer dan een miljoen keer over de toonbank en zijn bijna een garantie voor succes.

Skunk #11 is hierdoor zeer homogeen en met iedere generatie een beetje beter geworden waardoor de soort vandaag de dag uiterst krachtig groeit en bloeit en niet snel van haar stuk te brengen is door schimmels of andere plantenziektes. De geur is zeer sterk zoals het een Skunk betaamt en de high zeer krachtig maar door de grote sativa-invloed wel activerend en niet paranoia. Gewoon een plezierige chille high die lichaam en geest ontspant. Een effect wat steeds meer cannabisgenieters tegenwoordig verkiezen boven dat van mokerslagwietjes.

Je kunt deze Skunk gemakkelijk in ieder medium binnen of buiten kweken waarbij je zult merken dat de soort erg sterk is en veel kan hebben. Het aroma is traditioneel kruidig en old school met een cheesy nasmaak. Volgens de breeder ervan kun je de toppen het beste wat vroeger oogsten wanneer ze nog niet helemaal vergeeld zijn. Skunk #11 zou dan op haar best zijn.

  • Soort: sativa dominante skunkvariant
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Geschikt voor: binnen en buiten
  • Opbrengst: XL
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertenties)