(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een van Soma’s heilige wietsoorten is de bijzondere Lavender. Een potente plant met een zeer exotisch uiterlijk, vooral wanneer die net zoals de lavendel waar de strain haar naam aan dankt prachtig paars wordt tijdens de bloeifase.

De oprichter van Soma Seeds besloot op zijn 18e na het roken van een enkele joint, om zijn carrière te wijzigen en de cannabusiness in te gaan. Zijn zadenbedrijf kreeg niet zonder reden het tussenvoegsel ‘sacred’, wat heilig betekent. Hij voelde namelijk in het diepste van zijn ziel dat hij zijn leven aan cannabis moest wijden en nog altijd heeft hij een spirituele benadering bij het ontwikkelen van zijn wietsoorten.

Een manier van werken die hem geen windeieren heeft gelegd want Soma’s wietsoorten zijn ontzettend populair en worden gezien als het neusje van de zalm voor connaisseurs.

Met Lavender (lavendel) verenigde Soma verschillende delen van de wereld bewust in een wietsoort. De 3-wegs kruising bevat genen uit Afghanistan, Hawaii, Korea, Amerika en Europa en dat proef je bij het roken van deze exotische wiet, je waant je zomaar op het tropische Hawaii of cannabisparadijs Colorado. Lavender is een indicadominante  soort dus je kunt dikke compacte toppen verwachten. Toppen die een diepe intens-paarse kleur krijgen en bijna zwart worden wanneer de laatste dagen bijna geteld zijn.

Lavender heeft een sensueel en kruidig aroma dat aan de fijnste Indiase wierrook doet denken. De soort is erg geschikt voor het maken van concentraten en hasj vanwege de vele trichomen die ze aanmaakt. De smaak is daardoor wellicht nog het beste te vergelijken met die van Afghaanse hasj, geurige dikke diepblauwe rookwolken.

  • Soort: indica dominante hybride (80%)
  • Genotype: Super Skunk, Big Skunk Korean, Afghani-Hawaiian
  • Geslacht: zowel beschikbaar als regulier en gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • THC: zeer hoog, 20+%
  • Zadenbedrijf: Soma’s Sacred Seeds
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com

 

 

(advertenties)