(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wanneer kweek je binnen de mooiste paarse toppen? Juist, in de wintermaanden want de lage nachttemperatuur laat paarse wietsoorten als Dutch Blue Automatic dan nog paarser worden. Al 11 weken na het zaaien is deze autoflower klaar voor de fruitig smakende oogst. Voor je het weet is het weer zomer!

Dutch Blue Automatic is een snelle paars gekleurde autoflower die door haar korte kweekcyclus buiten altijd tot goede resultaten leidt. Maar ook binnen is de soort de moeite van het kweken waard. Zeker wanneer je haar in de winter binnen kweekt wanneer de nachten wat aan de koude kant zijn en de kunstzon iedere dag schijnt. Dan laat ze namelijk haar mooiste paarse kleuren zien en worden haar toppen zo dik en compact als het maar kan. Van zaad tot oogst neemt ze maar 11 weken in beslag.

De paarse autoflower is een wietsoort van het Nederlandse Spliff Seeds en een kruising tussen Dutch Automatic, Blueberry en Northern Lights Special. Het is daarmee een indica dominante autoflower die snel en graag bloeit en dan ook harde compacte toppen oplevert. De korte levenscyclus en het vitale karakter van de wietsoort zorgt ervoor dat er bij de kweek niet veel mis kan gaan. Ze is compact, vormt van nature weinig zijtakken en is daarmee een mooie kandidaat voor een winter-ronde in Sea Of Green opstelling.

Qua uitwerking valt Dutch Blue Automatic in de categorie indica dominante hybrides, oftewel een smakelijke paarse wietsoort die je een prettige lichamelijke stone brengt waarbij je mentaal nog goed kunt functioneren. De soort heeft een zoete fruitige smaak en dikwijls een mooie paarse kleur die de fruitige bessensmaak nog eens onderstreept.

  • Soort: automatisch bloeiende hybride (60% indica)
  • Genotype: Dutch Automatic, Blueberry en NL Special
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: van zaad tot oogst 10 tot 11 weken
  • Smaak: zoet, fruitig, aards
  • Effect: lichamelijke ontspanning, geestelijk euforisch maar helder
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)