(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Op zoek naar iets unieks? Golden Lemons is een bijzondere F1 hybride op basis van Jew Gold Cut en Lemon Skunk. Twee regelrechte cupwinnaars samen in een veelbelovende F1-hybride. En we weten allemaal wat dat betekent: 25% extra hybride groeikracht en meerdere juweeltjes van fenotypen!

Voor commerciële kwekers levert eenheidsworst dan misschien consistente stabiele oogsten op, maar het blijft eenheidsworst. Hobbykwekers die voor eigen gebruik een paar planten kweken, hebben doorgaans juist liever wat unieks en afwisselends te roken. Dit maakt F1-hybrides ideaal voor thuiskwekers.

Waarom? Wel, F1-hybrides hebben twee zeer gunstige eigenschappen. Ze groeien en bloeien zo’n 25% beter door hun hybride groeikracht. Daarnaast is een eerste generatie van een kruising tussen twee genetisch verschillende wietsoorten vaak verrassend stabiel, maar niet helemaal gestabiliseerd. Hierdoor kun je enige variatie in planten verwachten. En dat betekent voor thuiskwekers een welkome variatie in smaak en effect, en wellicht een uniek juweeltje van een plant om later stekken van te nemen.

Jew Gold Cut heeft een buitenaardse Kush-smaak!

Goed, commerciële kwekers die liever een en hetzelfde fenotype kweken, kunnen natuurlijk ook een paar Golden Lemons kweken om een mooie moederplant te selecteren. De soort maakt in acht tot negen weken dikke toppen aan die overladen zijn met trichomen en terpenen. Golden Lemons heeft de citrussmaak van Lemon Skunk en de extreme kush-smaak van de beruchte Jew Gold Cut van DNA Genetics.

De indica dominante F1 kruising is in Amerika razend populair onder concentratenmakers die er kristalheldere concentraten mee maken door de planten vroeg te oogsten. De trichomen zijn gemakkelijk te oogsten en hebben een overweldigend aroma.

Het effect van Golden Lemons slaat je direct recht voor je raap en is verfrissend euforisch en speelt vooral tussen de oren. Na een tijdje gaat de high over in een meer lichamelijke ontspanning en kun je zelfs de zogenaamde couch-lock verwachten (het blijft een indica). Het THC percentage van Golden Lemons liegt er met een gemiddelde van 23% niet om!

  • Soort: indica dominante hybride (60% indica)
  • Genotype: Lemon Skunk, Jew Gold Cut
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 8 tot 9 weken
  • Smaak: citrus en een sterke kush-smaak
  • Effect: snel merkbaar, euforisch, lichamelijke ontspanning
  • THC: gemiddeld 23 procent
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
(advertentie)