(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Blue Dream staat net als Blueberry in menig top tien lijst van best verkochte wietzaden. En hoewel Blue Dream wel een Blueberry kruising is, zijn er toch grote verschillen tussen de wietsoorten. Komt door de inmenging van Haze, dat ervoor zorgde dat Blue Dream de natte droom werd voor iedere kweker.

Een geniale zet! Zo kun je de beslissing om een kruising tussen Blueberry en Haze te maken gerust noemen. De hybride groeide namelijk snel uit tot een van de meest gerookte en geliefde wietsoorten van Californië en is een regelrechte bestseller. Waarom? Een heerlijke zoete smaak, prachtige blauwe en paarse tinten, een hoge opbrengst, veel THC en een langdurig effect dat zowel lichaam als geest bedient.

Wie Blue Dream kweekt kan naderhand op respect van zijn wietminnende vrienden rekenen, deze wiet valt altijd in de smaak. Met de bag appeal is door de kleurrijke tinten ook al niets mis en de opbrengsten maken ook indruk. Het Amerikaanse zadenbedrijf Humboldt maakte de hybride door een uitmuntende Blueberry en een speciaal geselecteerde Haze bij elkaar te brengen.

Blue Dream is een wietsoort met karakter; geen knallende indica en ook geen zweverige Haze maar een wietsoort met een verfijnde smaak, kweekgemak en grote opbrengsten. Liefhebbers omschrijven de soort als wiet voor cannaseurs, met een stevige, fris zoete smaak en een high die zowel het lichaam ontspant als de geest stimuleert.

Ook voor kwekers is Blue Dream een prachtige droom. Planten van deze wietsoort groeien snel en uitbundig en worden daardoor snel groot; een korte groeifase wordt dan ook aangeraden. Ze groeien graag de hoogte in, maar zijn ook gemakkelijk te trainen zodat ze een wijde struikachtige structuur krijgen. Ideaal dus om binnen in een kweektent te kweken. De opbrengsten zijn door de groeikracht bovengemiddels, wat de soort ook zeer geliefd maakt onder commerciële kwekers.

Foto’s van bloeiende Blue Dream planten zijn indrukwekkend door de grote hoeveelheid plakkerige trichomen die de wietsoort produceert. Hasj- en concentratenmakers kunnen dan ook goed uit de voeten met de soort. Het effect is krachtig en helder, houdt lang aan en stimuleert je geest terwijl je lichaam ontspant.

  • Soort: Sativa dominante hybride (70% sativa, 30% indica)
  • Genotype: Blueberry, Haze
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 68 dagen
  • Gem. THC: 18%
  • Smaak: zoet, citrus, aards, haze
  • Effect: ontspannen, helder, goed tegen pijn en spierspanning
  • Zadenbedrijf: Humboldt Seeds
  • Verkrijgbaar bij: Azarius Seeds
(advertentie)