(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Silver Haze, wie is er niet groot mee geworden? Nog steeds een van de populairste klassiekers in coffeeshops, ondanks de opkomst van de Kush en Cookies, Dawgs en Diesels. Pure Silver Haze is alleen een laatbloeier maar daar bracht een kleine ‘Skunk injectie’ bij Ace Silver Haze verandering in.

Silver Haze is een sterke wietsoort met veel THC, dat is niet anders bij Ace Silver Haze. Ook in deze makkelijker maar vooral sneller te kweken Silver Haze hybride zit meer THC dan menig onervaren wietroker lief is. Het sterk opwekkende effect kan je overrompelen.

Door de bloeitijd te verkorten en de planten handelbaarder te maken, kunnen ook beginnende kwekers met vertrouwen een Silver Haze wietsoort kweken. Zadenbedrijf GreenLabel Seeds deed het door pure Silver Haze genetica te kruisen met Skunk en Northern Lights.

Ace Silver Haze heeft een bloeitijd van 10 weken. Het is dus nog steeds niet de allersnelste wietsoort die er is, maar wel een goed door beginners te kweken plant met die heerlijke zoet-kruidige smaak die Silver Haze oh zo geliefd maakt.

Je kunt Ace Silver Haze planten gewoon hun gang laten gaan in de kweekruimte, maar ze zijn ook erg geschikt om te scroggen. Kweek je liever een Sea Of Green dan is het raadzaam om de planten in ieder geval één keer te toppen. Het blijft een sativa en die hebben nu eenmaal een sterke neiging om snel de hoogte in te gaan. Het voordeel daarvan is dan wel dat je de planten niet lang hoeft voor te groeien om toch met een mooi formaat plant te eindigen.

Ace Silver Haze heeft een sterke indringende kruidige wietgeur. Toppen zijn plakkerig en vet en zorgen bij het roken voor dikke silverkleurige rookslierten. Het effect is sterk en niet voor mensen met een lage tolerantiegrens. Toch maakt Ace Silver Haze geen zombie van je want het effect is krachtig en energiek. Slapen doe je pas wanneer je echt stevig doorstoomt.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Silver Haze, Skunk, NL
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 63 tot 77 dagen
  • Geur: sterk, kruidig, hazy
  • Effect: krachtig, energiek
  • Zadenbedrijf: GreenLabel Seeds
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)