(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

We gaan terug naar de roots van een enorme hoeveelheid lucratieve kruisingen met het pure Afghaanse landras. Deze Afghan komt namelijk rechtstreeks uit het noorden van Afghanistan, dicht bij de Tajikistaanse grens, een 100% indica met een hoog THC gehalte. 

Fans van ongekunstelde cannabis zullen blij worden van de pure Afghan. Een ongerepte wietsoort met genen zoals die door de natuur en de bewoners van Noord-Afghanistan zijn ontstaan. Van nature gemakkelijk te kweken en een ideale wietsoort voor iedereen die zelf eens een kruising wil maken. Omdat de wietsoort generatie op generatie zich met niets anders dan Afghaanse indica’s heeft gemengd, zijn de eigenschappen in Afghan zeer stabiel.

Dat de pure Afghaan niet voortkomt door inmenging van enige andere wietsoort, doet niets af aan haar eigenschappen. Natuurlijke selectie zorgt namelijk voor uitzonderlijk sterke planten. Zo is Afghan ook een soort die tegen een stootje kan. Ze is ook door beginners gemakkelijk te kweken, al is het geen gefeminiseerde wietsoort. 100% Natuurlijk dus je zult er zelf de mannelijke planten tussenuit moeten halen.

Afghan heeft van nature een zoet maar aards hasj-achtig aroma met een fruitige nasmaak. Ze kan dankzij haar geringe lengte in de meest bescheiden kweekruimtes gekweekt worden en heeft een gunstige blad-bud verhouding wat het tot een gemakkelijk en snel te knippen wietplant maakt. Deze eigenschappen zijn door Spliff Seeds nog eens versterkt in een veredeling en selectie programma waarbij alleen terug en door gekruist is met Afghan zelf.

Wanneer het op opbrengst aankomt, kun je met Afghan goed uit de voeten. Hoofdtoppen zijn lang, dik en compact. Secundaire toppen aan de zijtakken zijn ook hard, maar aanzienlijk kleiner en gering. Dit maakt Afghan een ideale wietsoort om in een sea of green te kweken. Ga je voor het 12/12 systeem zoals hier beschreven, dan is het ook geen enkel probleem dat de soort niet gefeminiseerd is.

Medicinaal gezien is Afghan een wietsoort die misselijkheid, slapeloosheid en spierspasmen geweldig te lijf gaat. Het effect is typisch voor indica’s; narcotisch en zwaar ontspannen, verwacht de nodige couch locks.

  • Soort: pure Afghaanse indica
  • Genotype: Afghan Kush (IBL: In Bred Line)
  • Geslacht: niet gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak: hasj, zoet en aards
  • Effect: ontspannen, lichamelijke body stone
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)