(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Maak kennis met de koningin moeder der koninklijke wietsoorten: Royal Madre. Een kruising tussen de monsterlijke Jack the Ripper en Reina Madre. Ze is een exotische sativa dominante wietsoort maar laat zich net zo makkelijk en snel kweken als een indica en doet het zelfs goed in een koud klimaat als het onze. 

Om de 75% sativa, 25% indica die Royal Madre is, te maken, werden Jack the Ripper en Reina Madre met elkaar verenigd. Een koninklijk paar van twee wietsoorten die opvallen door hun heerlijke fruitige smaak. Een smaak die je dan ook duidelijk in Royal Madre terug proeft.

Royal Madre planten laten zich ondanks hun exotische achtergrond toch makkelijk kweken. Ze worden gemiddeld hoog (binnen 60 tot 100 cm), reageren uitstekend op plantentraining en leveren gewoon een hele goede oogst op. De bloeiperiode is met 8 weken zelfs zeer kort te noemen voor een sativa dominante plant.

Verrassend genoeg wordt Royal Madre zelfs aangeraden als typische buitensoort. En dan niet alleen in Spanje, waar Royal Queen Seeds zelf tegenwoordig alweer een tijd gevestigd is, maar ook in een koud klimaat als dat van de lage landen. Buiten wordt deze koningin moeder trouwens ook een stuk hoger, helemaal wanneer je haar in de volle grond laat groeien. Reken dan op planten van anderhalve tot twee meter die in oktober klaar zijn om geoogst te worden.

Toppen van Royal Madre zijn compact en verpakken hun 18% THC in een gulle en glinsterende laag hars. De zoete fruitige smaak komt uiteraard het best tot zijn recht na een rustig droogproces en een paar weken goed gecured te zijn. Het effect is ontspannen en sociaal, een heerlijke wietsoort voor een avondje uit, geen typisch slaapmutsje dus.

  • Soort: sativa dominante (75%) hybride
  • Genotype: Jack the Ripper, Reina Madre
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 weken
  • Smaak: fruitig, zoet
  • Effect: ontspannen en sociaal
  • THC: 18%
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds

 

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)