(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als je dacht dat BLZ Bud een relaxed rokertje was heb je het mis. De letters BLZ staan namelijk niet voor BLAZE, zoals sommigen wellicht denken maar voor BEELZEBUB aka Satan. Of dat een slimme naam is laten we maar even in het midden, maar zeker is dat we met een beestachtige wietsoort te maken hebben.

Het kon niet anders dan een extreem venijnige wietsoort worden, toen de Amsterdamse breeders van Seedism besloten om hun krachtigste G13 x Trainwreck kruising met Super Silver Haze te kruisen. BLZ Bud is gemaakt met puur en alleen potentie in het achterhoofd, en heeft dan ook een zeer hoog THC percentage van boven de 20 procent. Zorg dus dat je weet waar je aan begint voor je deze zaden in de grond stopt, BLZ Bud is gemaakt voor de meest doorgewinterde cannbisliefhebber.

Hoewel BLZ Bud een hybride is, heeft ze de typische structuur van een indica. De planten maken grote bladeren met brede bladvingers aan, om iedere lichtstraal zo efficiënt mogelijk te benutten. Ruimtes tussen de vertakkingen (internodes) zijn lekker kort, waardoor je deze variëteit ook in een bescheiden kweekruimte kunt grootbrengen.

De structuur van de duivelse wietsoort waar we het over hebben is als die van een korte kerstboom. Niet getopte planten krijgen doorgaans een dikke hoofdtop, omringd door vele bonkige secundaire toppen die groeien aan de zijtakken van BLZ Bud.

De dikke laag trichomen geeft BLZ Bud niet alleen een keihoog THC percentage, het maakt de soort ook uitermate geschikt voor de productie van hasj of concentraat. Stop een BLZ Bud tussen een stijltang en de rosin druipt eruit. Als een gutsende rivier met een kruidige zoetzure geur.

Bij het roken produceert BLZ Bud een dikke volle rook die zacht aanvoelt als satijn, ondanks de felle kracht die je kort daarop zal voelen. Het indrukwekkende effect slaat snel en heftig in, dus zoek maar vast een comfortabele stoel om in te zitten. Blijf je zitten dan geeft ze je een diepe ontspanning, sta je echter op en onderneem je wat, dan merk je het actieve Haze-effect dat BLZ Bud ook in zich heeft.

  • Soort: indica dominante hybride (60% indica)
  • Genotype: (G13 x Trainwreck) x Super Silver Haze
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitype: fotosynthese
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • THC: 20+%
  • Zadenbedrijf: Seedism
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)