(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Je zou het niet denken maar deze wietsoort die luistert naar de toch wat vreemde naam Afghan Cow, oftewel Afghaanse koe, is een uiterst potente strain om niet te onderschatten. De wiet heeft een ontzettend hoog THC percentage van 22% en oogsten van 800 gram per vierkante meter zijn geen uitzondering.

Afghan Cow is een kruising tussen drie legendarische wietsoorten: ASH (Afghani, Skunk, Haze), Kaya 47 en Kali Mist. Het zadenbedrijf achter deze sativa knaller is Dr. Krippling. Wellicht klinkt je dat niet heel bekend in de oren maar Team Krippling bestaat uit een aantal top veredelaars in verschillende Europese landen. Breeders die continue bezig zijn met het verbeteren van hun genetica en daarmee de lat van het maximale THC percentage en opbrengst aantikken.

Met Afghan Cow zit het met het THC percentage en de opbrengst in ieder geval wel goed. De soort heeft een ongekende potentie met 22% THC en haalt opbrengsten van 850 gram per vierkante meter. Wellicht zullen de meeste hobbykwekers zulke hoge opbrengsten zonde CO2 toevoeging niet halen, maar dat de soort veel wiet oplevert moge duidelijk zijn.

Hoewel de naam van de soort je wellicht doet denken aan een suffe uitgemergelde herkauwer uit Afghanistan, moet je de effecten van deze Afghaanse koe niet onderschatten. Ze geeft je een sterk oppeppend gevoel voor je geest en maakt je super-alert. Afleidende gedachten smelten als sneeuw voor de zon en je waant je voor de volle 100 procent in het hier en het nu. De complexe smaken van ASH, Kaya 47 en Kali Mist komen in Afghan Cow samen tot een heerlijke zoete kruidige rook waar je geen genoeg van krijgt. Niet zo gek ook als je kijkt naar de genetica; liefst 2 Serious klassiekers werden direct en indirect gebruikt voor deze Afghan Cow: AK 47 en Kali Mist.

  • Soort: sativa dominante (75%) hybride
  • Genotype: ASH (Afghani, Skunk, Haze), Kaya 47 en Kali Mist
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • THC: 18 tot 22 procent
  • Zadenbedrijf: Dr. Krippling
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)