(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Begin 2015 lanceerde Sensi Seeds Purple Bud; een lichtpaars gekleurde hybride met wortels in Afghanistan, het Caribisch gebied en Californië, USA. Het kleurrijke uiterlijk en de zoet-kruidige kush-smaak zorgden voor een instant succes én deze automatisch bloeiende opvolger.

Purple Bud Automatic is een zeldzame paars gekleurde én automatisch bloeiende kush kruising. Ze is gebaseerd op de kleurrijke Purple Bud; een stabiele hybride met genen die terug te vinden zijn in de Hindu Kush regio van Afghanistan, Jamaica en de medicinale cannabiswereld van Californië. Ze is voornamelijk indica dominant maar heeft een vleugje tropische Jamaicaanse sativa in zich, wat niet alleen haar lengte maar ook haar effect, het even higher maakt.

Het meest opvallende aan Purple Bud Automatic, is natuurlijk de prachtige lila kleur die stabiel in deze kruising aanwezig is. Het kleurrijke karakter is niet alleen in de toppen, maar ook in de bladeren van deze dame terug te vinden en variëren van diep donkergroen tot lavendel-paars, violet, bordeaux en zelfs donkerrood. En waar sommige andere paarse wietsoorten alleen bij koude temperaturen paars kleuren, doet Purple Bud dat ook in de zinderende hitte van een krachtige binnenzon.

De totale levenscyclus van zaad tot oogst, duurt bij Purple Bud zo’n 13 tot 14 weken. De bloeifase start ongeveer in de vierde tot de zesde week na het ontkiemen, waardoor de planten zo’n 90 tot 140 centimeter in hoogte zullen bereiken. Je hoeft haar niet te toppen of te dieven; ze produceert het overgrote deel van haar gekleurde opbrengst aan de bovenkant van haar hoofdstam en haar bovenste takken. Omdat ze een autoflower is, hoef je ook de lichtcyclus niet aan de bloeifase aan te passen. Sterker nog, ze produceert de dikste toppen in een leven met 18-urige dagen en 6-urige nachten.

Na het drogen hebben Purple Bud Automatic toppen een zoete smaak en geur met tonen van naaldbomen, kush en vers fruit. De Jamiacaanse sativa die voor de kruising werd gebruikt, maakt het krachtige verdovende indica effect enigszins energiek en brengt de high in een aangenaam evenwicht.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: Afghaanse Hindu Kush, Californische mediwiet, Nederlandse en Jaimaicaanse genetica
  • Cyclus: 13 tot 14 weken van zaad tot oogst
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Smaak: zoet, kruidig, kush, naaldbomen, fruitig
  • Effect: krachtig en ontspannen, evenwichtig
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)