(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Super Lemon Haze is een van de sativa dominante Green House connaisseurs-klassiekers. Zoals de naam aangeeft heeft de soort een duidelijk overheersende zoete citrussmaak. Een aroma waarvoor de meeste liefhebbers keer op keer terugkomen.

Super Lemon Haze is een van die juweeltjes die zadenmakers maar af en toe tegenkomen. Een heerlijk citroenfris maar zoet aroma in een sativa dominante plant die er slechts 10 weken over doet om tot oogstrijpe toppen te komen kom je ook als breeder niet dagelijks tegen. Het leverde Green House 2 High Times cups en 1 IC420 cup op.

De bloeitijd lijkt met 10 weken lang te duren, maar is in feite helemaal niet lang voor een plant die voor het overgrote deel uit sativagenen voortkomt. De soort is een kruising tussen Super Silver Haze wat bijna een pure sativa is, en Lemon Skunk, een cietroenfrisse skunk-hybride. Dit maat Super Lemon Haze fris en geeft het een euforisch effect, maar tegelijkertijd sterk en dank (potent), zoals de Amerikanen zeggen.

Super Lemon Haze slaat snel in en het effect houdt ook lekker lang aan. Een krachtige high met een goede balans tussen euforisch en activerend in het hoofd en ontspannen pijnstillend voor het lichaam. Planten worden gemiddeld hoog en hebben langgerekte internodes, maar laten zich goed scroggen of op andere manieren trainen. De bloeitijd is 10 weken en met een goede setup kan er 800 gram van een vierkante meter geoogst worden.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Lemon Skunk, Super Silver Haze
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 10 weken
  • THC: 15 – 20 %
  • Zadenbedrijf: Green House
  • Verkrijgbaar: Amsterdam Seed Center
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)