(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Met Himalaya Gold blazen worden eeuwenoude wietsoorten uit het Himalaya Gebergte nieuw leven ingeblazen. Bijzondere Indiase en Nepalese genetica werd verzameld en veredeld tot een moderne cannabisknaller die garant staat voor grote oogsten.

Terwijl de ouders van Himalaya Gold nog steeds met hun wortels in de bergachtige gebieden van Nepal en India staan, verspreidt hun genetica zich dankzij Green House Seeds onder kwekers over de hele wereld. Een nauwkeurig proces van selecteren en kruizen maakte deze High Times cupwinnaar die zich zowel buiten, als binnen onder kunstlicht uitstekend op haar gemak voelt.

Himalaya Gold is een indica dominante kruising met een aangenaam korte bloeifase van ongeveer acht weken. De soort staat vooral bekend om haar grote opbrengsten en ervaren kwekers kunnen dan ook tot wel 800 gram per vierkante meter oogsten. Buiten doet de soort het helemaal lekker qua opbrengsten; in de volle grond kan ze namelijk een enorm formaat aannemen en ruim meer dan een kilo wiet per plant produceren!

Indica dominant

Dat Himalaya Gold een indica dominante wietsoort is, is zowel in de kweekruimte als bij het roken, duidelijk te merken. Ze heeft een compacte struikachtige structuur, komt snel tot bloei en maakt bonkige harde toppen aan. Himalaya Gold is een sterke en gemakkelijk te kweken wietplant die kleine kweekfouten goed weet op te vangen en een natuurlijke resistentie heeft tegen schimmels en virussen.

Wanneer je haar rookt, geeft ze je een licht creatieve maar vooral ontspannen effect dat lang aanhoudt. Patiënten die met pijn of slapeloosheid te kampen hebben, hebben dan ook enorm veel baat bij Himalaya Gold. In een pure joint of verdamper geeft Himalaya Gold een heerlijk zoet maar fris aroma van naaldbomen, verse hars en kruidige munt.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Nepalese en Indiase genetica
  • Bloeifase: 8 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Effect: ontspannen, medicinaal goed tegen pijn en slapeloosheid
  • Smaak: kruidig, naaldbomen, munt
  • Zadenbedrijf: Green House Seeds
  • Verkrijgbaar bij: Dutch-Headshop.com
(advertenties)