(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Jazeker mensen, de hoofdprijs voor de meest inventieve guerrilla kweekplek van dit buitenwietseizoen gaat aan je neus voorbij. Op de middenberm van knooppunt Hoevelaken, bij een van de verbindingslussen van de A28 naar de A1, stond namelijk een tent met plantjes.

De politie heeft de jacht op de buitenkweker met vijf planten of minder dit jaar vol geopend, zo lijkt het. Logisch dus dat mensen op zoek gaan naar een plekje in de natuur voor hun wietplantjes. Maar dat is moeilijker dan het klinkt; je moet namelijk van goede huize komen wil je in het dichtbevolkte Nederland nog een ongerept stukje natuur vinden om een paar wietplanten te kweken.

Weginspecteur Peter

De beste plek om iets te verstoppen is meestal vlak onder iedereens neus, moet de onbekende tentkweker gedacht hebben toen hij knooppunt Hoevelaken als kweekplek koos. Er rijden dagelijks namelijk meer dan 100.000 auto’s langs de middenberm waar de tent met plantjes stond. Kun je nagaan hoe de plantjes met gevaar voor eigen leven bereikt moesten worden voor de wekelijkse verzorging?

Toch was het niet een van de vele automobilisten, maar wegpiraat …uh weginspecteur Peter die de tent vond. Dat weten we tenminste dankzij de volgende tweet van Peter met de eerste foto’s van het tentje.

Nadere inspectie door de politie wees uit dat het om een plastic tuinkas ging met daarin inderdaad wat wietplanten. Hoeveel het er precies waren en of ze er al een beetje mooi bijstonden weten we dan weer niet want op Peters volgende tweet zijn de planten alweer door de politie gestolen ..uh meegenomen.

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
1
(advertenties)