(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Maple Sherbet x Pre ’89 Skunk is zo nieuw dat er nog geen foto’s van beschikbaar zijn. De hybride werd gemaakt in het zonnige Spanje en belooft een ware traktatie te zijn. De basis is de uiterst potente Maple Sherbet en de beste Skunk genetica die er ooit was, namelijk die van voor 1989.

De wat oudere cannabisliefhebbers zullen het beamen; de kwaliteit van de legendarische Skunk die voor 1989 in de coffeeshops te koop was, is sindsdien niet meer geëvenaard. De planten leverden dikke oogsten, waren potent, zoet en gemakkelijk te kweken en bezorgden je een heerlijke zuivere body-stone.

Deze oude genetica wordt in Maple Sherbet x Pre ’89 Skunk nieuw leven ingeblazen door de wietzaden-grootgrossiers van het Spaanse Seed Stockers. De originele genetica van weleer kruisten ze met de recente Amerikaanse topper Maple Sherbet. Een wietsoort die je met consistente THC percentages van boven de 20 procent rustig een THC-knaller kunt noemen.

De samensmelting van oud en nieuw leverde een sativa/indica hybride op die zich ook door beginners  gemakkelijk laat kweken, maar toch uitzonderlijk potent is. Het is daarmee een van de sterkste Skunk-kruisingen in de Seed Stockers collectie.

Maple Sherbet x Pre ’89 Skunk is gefeminiseerd voor optimaal gebruiksgemak en heeft een bloeifase die gemiddeld zo’n acht tot negen weken in beslag neemt. De planten worden gemiddeld hoog (ongeveer 100 tot 125 cm) en lusten aardig wat voeding, vooral tegen het einde van de bloeifase.

Toppen van Maple Sherbet x Pre ’89 Skunk bevatten veel aromatische terpenen en THC waardoor de soort ook zeker aan te raden is voor liefhebbers van concentraten, rosin persers en hasjkikkers. Bewaar knipafval van deze soort zeker want ook de bladeren zitte dikwijls vol met hars. Old én new school genen, veel opbrengst, tot 23 procent THC en een heerlijke zoete smaaksensatie.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Maple Sherbet, Pre ’89 Skunk
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • THC: tot 23 procent
  • Smaak/effect: zoet, Skunk, Kush, sterk effect, body stone
  • Zadenbedrijf: Seed Stockers
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)