(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als Cheese kaas is, dan is Deep Cheese een heerlijke, goed gerijpte oude kaas. Een echte Cheese, maar dan met een nóg intensere smaak dankzij een een zorgvuldig uitgevoerd selectieproces met alleen de beste Cheese genetica. Met als doel dus om de ultieme Cheese-variëteit te creëren. 

Het kostte wietzaden-gigant Dinafem vier generaties en een uitgekiend selectieproces om Deep Cheese te maken. Een nieuwe Cheese standaard met een nog intenser aroma was het doel waarvoor alleen de beste Cheese genetica in aanmerking kwam.

Deep Cheese is weliswaar een geheel nieuwe Cheese wietsoort, toch is het een regelrechte Cheese. Bij de creatie ervan, werden dan ook geen andere wietsoorten ingemengd, maar alleen Cheese soorten met de meest volle smaak gebruikt. Een hybride kun je het dus niet noemen, wel een dikke Cheese x Cheese kruising waarin het beste van Cheese nog sterker naar voren gebracht is.

Net als de originele Cheese bloeit Dinafems Deep Cheese dus ook acht weken. Wanneer je Deep Cheese planten niet topt of traint, krijgen ze de structuur van een dikke kerstboom met een schitterende piek van een hoofdtop. Ze reageert overigens uitstekend wanneer je haar wél traint en zal dan vele intens ruikende Cheese toppen voor je produceren.

Het grootste verschil met bestaande Cheese variëteiten is echter niet de bloeifase, de structuur of de manier waarop Deep Cheese groeit en bloeit, maar de intense geur en smaak. Deep Cheese is volgens Dinafem waarschijnlijk zelfs de sterkst smakende wietsoort uit hun catalogus. En dat zegt een hoop als je je bedenkt dat Dinafem misschien wel de grootste wietzaden producent van de wereld is.

Deep Cheese is dé keus voor iedereen die van sterk smakende, stinkende wietsoorten houdt die het woord dank eer aandoen. Zorg dus maar voor een goed werkend koolstoffilter voor je je aan een avontuur met Deep Cheese waagt.

  • Soort: 50% indica, 50% sativa
  • Genotype: Cheese, Cheese
  • Bloeitijd: 55 dagen
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Smaak: intens, aards, Cheese
  • Effect: ontspannen, loom, potent, pijnstillend
  • Zadenbedrijf: Dinafem Seeds
(advertentie)