(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zoete wietsoorten zijn ontzettend populair, en we zien dan ook de ene na de andere suikerzoete strain opduiken vanuit Amerika. Maar in Nederland zelf worden ook mierzoete wietsoorten gemaakt hoor. Bubblegun van het sympathieke Spliff Seeds bijvoorbeeld, want daarvan springt het glazuur bij wijze van spreken van je tanden!

Bubblegun is trouwens niet verkeerd gespeld hoor, en de naam is wel degelijk een verwijzing naar zoete kauwgomballen. Maar waarom dan toch die letter ‘n’ aan het eind? Dat komt omdat Bubblegun het product is van een kruising tussen de serieuze geweldenaren Bubble Gum en AK-47.

Heb je het even gehad met al die zogenaamde superwietsoorten uit Amerika? Zoek je een heerlijke zoete wietsoort waarmee je grote oogsten kunt halen en waarvan je ouderwets knetterstoned wordt? Doe dan niet moeilijk en kweek Bubblegun. Deze cannabisknaller is het nageslacht van vier van Neerlands meest succesvolle wietsoorten: Bubble Gum, Northern Lights, Skunk en AK-47.

Superwiet van eigen bodem

Bubblegun is dus geen zogenaamde nieuwe genetica maar wel echte superwiet, in die zin dat ze kwekers al jaren blij maakt. De gefeminiseerde Bubblegun is licht indica dominant en een bewezen goede opbrenger met een bloeifase van 8 tot 9 weken. Toppen zijn lang en dik, en kunnen onder goede omstandigheden knoerthard worden. Over bag appeal zul je echt niks te klagen hebben, want deze dame is een lust voor het oog.

Omdat Bubblegun het product is van genetisch uiteenlopende wietsoorten, bezit ze een eigenschap die kwekers ook wel hybride groeikracht noemen. Planten maken hierdoor sneller een sterk wortelgestel aan waarmee ze gulzig water en voeding opnemen; ze groeien sneller en worden doorgaans ook groter dan soorten zonder hybride groeikracht. En groeien en bloeien doet Bubblegun zeker, zodat planten snel herstellen van eventuele low en high stress trainingstechnieken.

Bubblicious

De smaak van Bubblegun is zeer zoet en doet denken aan snoep en kauwgomballen. Qua effect komt de wiet snel maar kraakhelder binnen. Ze geeft je een activerende mentale high die overgaat in een ontspannen lichamelijk en stoned gevoel. Voor patiënten kan ze een welkome verlossing van pijn en slapeloosheid betekenen.

  • Soort: sativa/indica hybride
  • Genotype: Big Bud, Northern Lights, Skunk, AK-47
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak: zeer zoet, Bubblicious kauwgom
  • Effect: heldere high, prettige ontspanning
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertenties)