(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als je van wiet houdt met een frisse citrussmaak. En verder ook niet vies bent van een dikke opbrengst, harde toppen en relaxte lichamelijke ontspanning, couch locks en vreetkicks, dan is de nieuwe wietsoort Lemon Tree een spekkie naar jouw bekkie. Het is een bekroonde Lemon Skunk en Sour Diesel kruising van Barney’s Farm met een hoog gehalte aan THC, limoneen en myrceen. 

Frisse citroenen en zoete rijpe mango’s. Daar doet de geur en smaak van Barney’s nieuwe Lemon Tree nog het meest aan denken. Door de beroemde Amerikaanse wietsoorten Lemon Skunk en Sour Diesel met elkaar te kruisen en te veredelen, is de wietsoort tot stand gekomen.
Lemon Tree is een gemakkelijk te kweken hybride die tot grote oogsten in staat is. Buiten kunnen wietplanten van deze soort namelijk wel twee meter hoog worden, en volgens Barney’s Farm tot wel anderhalve kilo wiet opleveren. Maar binnen komt ze in Nederland waarschijnlijk het beste tot haar recht. Daar mogen goede kwekers zelfs op 650 gram per vierkante meter rekenen, aldus het sympathieke zadenbedrijf.

Lemon Skunk x Sour Diesel

Als nageslacht van de THC knallers Lemon Skunk en Sour Diesel, produceert Lemon Tree dikke en zeer harde toppen, geelgroen van kleur onder een dikke witte deken van trichomen. Trichomen die op hun beurt vol zitten met THC, limoneen en myrceen en daarmee zorgen voor een frisse zoete fruitsmaak en een potent maar gebalanceerd effect. Neem je een beetje dan maakt de wiet je blij, opgewekt en ontspannen maar grootverbruikers moeten toch ook accepteren dat een couch lock en vreetkick het gevolg kunnen zijn.

Lemon Tree is met haar Skunk en Diesel genen een een sterke wietplant die graag groeit en bloeit. Zelfs binnen kan ze makkelijk een meter hoog worden, en produceert ze een sterke hoofdstam en stevige zijtakken. De bloeifase duurt gemiddeld ergens tussen de 65 en de 70 dagen, waarna de toppen een bijzondere geelgroene kleur krijgen, en als compacte, geurige citroenen aan de planten groeien. Het is een verrassende wietsoort met een zeer unieke smaak dankzij de subtiele, complementaire Sour Diesel ondertonen.

  • Soort: hybride (45%sativa, 55% indica)
  • Genotype: Lemon Skunk, Sour Diesel
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 65 tot 70 dagen
  • Geur/smaak: Sour Lemon, Skunky Diesel, verse citroen, zoet fruit
  • Effect: blij, euforisch, ontspannen en gebalanceerd
  • Zadenbedrijf: Barney’s Farm
(advertenties)