(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De Joint Doctor staat bekend als de veredelaar van de allereerste automatisch bloeiende wietsoorten. Dus als iemand je een goede autoflower kan aanraden, dan is hij het wel. En dat doet hij in dit geval met een bijzondere autofem van zijn eigen zadenbedrijf Doctor’s Choice: Chronic Ryder.

Chronic Ryder is een autoflower op basis van twee zeer legendarische wietsoorten, mogen we wel zeggen. Twee wietsoorten waar iedere zichzelf respecterende cannabisliefhebber ter wereld, in ieder geval qua naam wel bekend mee is. Namelijk een van de allereerste autoflowers genaamd Lowryder, en een wietsoort met een naam die in de jaren ’90 simpelweg synoniem stond voor geweldige sterke wiet: Chronic.

Uiteraard is Chronic Ryder geen kruising tussen de twee wietsoorten zoals die oorspronkelijk in de jaren ’90 waren, maar de moderne doorontwikkelde versies. De originele Lowryder bleef destijds namelijk maar klein, en ook Chronic is door Serious Seeds verbeterd in het jaar 2000.

Chronic Ryder

Chronic Ryder is dan ook een mooie moderne autoflower die een bijzonder goede opbrengst oplevert. Planten worden zo’n 60 centimeter hoog, en kunnen zowel binnen als buiten probleemloos gekweekt worden. Ze groeien typisch uit tot een stevige plant met een dikke hoofdstam en daarop een nog veel dikkere en zeer compacte hoofdtop. Ze produceert compacte buds, bedekt met een gulle laag hars en een THC-percentage waar iedere autoflower trots op zou zijn, van zo’n 14 procent.

Snelle cyclus, mild effect

Nog een van de redenen waarom de Joint Doctor je Chronic Ryder aanbeveelt, is natuurlijk de korte levenscyclus van de wietsoort. In slechts 9 weken doorloopt deze autoflower haar complete cyclus van zaad tot oogst. Sommige andere wietsoorten hebben alleen al 9 weken nodig om te bloeien, en de meeste andere autoflowers hebben zo’n 12 weken nodig voor een complete cyclus.

De wiet die deze snelle autoflower produceert geeft je een relaxte lichamelijke ontspanning, en is wat milder dan laten we zeggen een Amnesia of White Widow. Je kunt dus gerust wat langer doorroken voor je op je bank in slaap valt of de koelkast induikt om je vreetkick te bevredigen. Het effect houdt lang aan en de smaak is fruitig en fris met een duidelijke citrussmaak en een vleugje abrikoos, zo valt te lezen op doctorschoice.farm.

  • Soort: autofem (ruderalis, indica, sativa)
  • Genotype: Lowryder #2, Chronic
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken van zaad tot oogst
  • Hoogte: 60 tot 75 centimeter
  • Smaak/geur: fruitig, citrus, abrikoos
  • Effect: milde lichamelijke ontspanning, goed voor overdag
  • Zadenbedrijf: Doctor’s Choice
  • Verkrijgbaar bij: Zamnesia Seeds
(advertenties)