(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De rappers die een eigen cannabismerk lanceren zijn ondertussen op, dus nu is het de beurt aan de rockers. Wat heet, kneiterharde metalgoden! Mede-oprichter en drummer Shawn ‘Clown’ Crahan van de Amerikaanse houthakkers Slipknot lanceert zijn eigen voorgedraaide joints met een mix van 75% indica toppen en 25% Paradise Citrus bubble hash.

Kwart eeuw houthakken aan de top

Slipknot, de nog altijd razend populaire nu-metal band uit Iowa, werd in 1995 mede opgericht door onze drummende Clown. De naam Slipknot betekent ‘schuifknoop’, wat een vereenvoudigde variant is van de ‘strop’ (beulsknoop), dus een en al vrolijkheid bij deze band. De 9 bandleden (waaronder twee drummers) treden uitsluitend op met maskers en kostuums, al doen ze niet zo geheimzinnig over hun ware identiteit dan de leden van KISS vroeger. Slipknot heeft inmiddels al meer dan 30 miljoen albums verkocht, dus het zijn geen koekenbakkers ook.

Goed, over naar wat nóg belangrijker is dan muziek: cannabis. Michael Shawn Crahan (51) ofwel Clown maakte maandag bekend dat hij samen met twee bestaande cannabisbedrijven – Hollister Cannabis Co. en Heavy Grass – met pakjes met daarin 6 voorgedraaide puur-joints komt (een halve gram per stuk).

Wiet en bubble hash joints met 40% THC

Het zijn beslist geen doorsnee joints die men onder de noemer ‘special-edition HashBone packs’ op de Amerikaanse markt dropt in een soft-touch matzwart doosje, voorzien van origineel artwork door de Clown, die ook tekent voor de video’s, album covers en live visuals van Slipknot.

Vooral natuurlijk die 25% bubble hash (ice-o-lator hasj) bovenop de indica wiet met citrus-aroma. De voor de bubble hash gebruikte wiet is een kruising tussen Tropicana Cookies en Tina, die volgens de Slipknot drummer zorgt voor ‘een extra laag van full-body relaxation met happy head highs’, dus dan weet je het wel weer. Tests in het laboratorium tonen de potentie van de ‘hash-infused pre-rolls’ aan: THC-percentages van boven de 40 procent!

Iedereen blij met dit mei-ei

Partnerbedrijf Heavy Grass uit Californië heeft naar eigen zeggen ook diepe wortels in de hardrock en heavy metal muziekgemeenschap. Sinds vorig jaar werkt men samen met het cannabisbedrijf Hollister Biosciences om wietproducten te produceren en verkopen middels samenwerkingen met muzikanten. De voorgedraaide en met hasj geïnfuseerde joints onder de naam HashBone bestaan al langer, maar nu komt daar dus Clown HashBone bij.

Vanzelfsprekend steken beide partners van de Clown de loftrompet af over de deal. Zo zegt Hollister CEO Carl Saling: ‘We are very excited to be launching our HashBone collaboration with Clown. We couldn’t ask for a better partner and someone who is true to the plant. This partnership is our first step in combining hard rock/metal with cannabis in a truly authentic way.’

Waanzinnig superticket

Om de lancering van de Clown Cannabis te vieren, maken kopers van een pakkie Clown joints kans op een unieke ‘Green Ticket’ ervaring. De gelukkige winnaar mag vervolgens drie jaar lang gratis met twee personen naar elke Slipknot show ter wereld!

Tot slot het commentaar van de drummer zelf over zijn eigen doosjes met moddervette topjoints:

‘Just remember, it’s medicine’ – Clown

(advertenties)