(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als tevreden thuiskweker ken je Integra natuurlijk van de handige kleine Boost pakjes die je wiet op het perfecte vochtgehalte houden. Nieuw van Integra zijn echter de Boost Terpene Essentials. Dit zijn dezelfde handige kleine pakjes, maar reguleren niet alleen het vochtgehalte in je wiet, ze voegen er ook meer smaak aan toe, met natuurlijke terpenen.

Terpenen zijn natuurlijke smaakstoffen die niet alleen in wiet maar in allerlei fruitsoorten en kruiden te vinden zijn. In cannabis zorgen ze voor de intense geur en smaak die ons geliefde kruid niet alleen lekkerder maakt maar zoals we tegenwoordig weten ook het effect beïnvloedt.

Zo zorgt myrceen bijvoorbeeld dat je wat lomer en slaperiger van wiet wordt, en kan pineen het paranoia-effect van sommige wietsoorten een beetje temperen. De lekkerste en meest gewilde wietsoorten zitten dan ook boordevol met allerlei verschillende terpenen, en hebben daardoor een intense geur en smaak.

Terpene Essentials

Maar laten we eerlijk zijn; niet iedere oogst is zo goed als de laatste Cali-wiet, en ook als je wiet erg lang bewaart kan het wat geur en smaak verliezen. In dat geval zijn de nieuwe Terpene Essentials van Integra Boost een uitkomst. Daarmee geef je je wiet weer wat van zijn natuurlijke terpenen terug.

Je stopt de Terpene Essentials gewoon net als de bekende Integra Boost pakjes bij je wiet in je afgesloten voorraadpot. In 24 tot 72 uur infuseert het pakje je cannabis met het gekozen terpeen, en is ook het vochtgehalte van je wiet weer optimaal.

Geef je wiet een smaak upgrade met Integra’s Terpene Essentials. Foto: Integra

De terpenen in Terpene Essentials zijn allemaal van een natuurlijke oorsprong en worden gewonnen uit planten. Ze zijn dan ook food-grade, veilig en Safe Terpene Certified, aldus Integra. Dat betekent dat ze getest zijn op geavanceerde analytische methodes. Zo kun je erop kunt vertrouwen dat ze geen zware metalen, pesticiden, resten van oplosmiddelen en mycotoxines bevatten.

Wat de Terpene Essentials wel bevatten zijn de belangrijkste terpenen die je in cannabis kunt tegenkomen. Hierdoor kun je je wiet een boost geven met een van de natuurlijke terpenen die het van zichzelf ook al bevat. Op de ‘menukaart’ van Integra staan: linalool, limoneen, myrceen, humuleen, beta-caryofylleen, pineen en terpinoleen.

Alle verschillende terpenen zijn verkrijgbaar in 4 of 67 gram pakjes. Met een klein pakje van 4 gram geef je tot 14 gram wiet een terpenenboost. Met het grote pak van 67 gram kun je tot wel 453 gram wiet een sterkere smaak en geur geven. De Terpene Essentials kosten ongeveer €5,00 voor een zakje van 4 gram, en rond de €20,00 voor een zakje van 67 gram.

[Openingsbeeld: Integra]
(advertentie)