(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

ROLLING STONED TOP 50 #21  Humor om te lachen, daar zijn jullie ook niet vies van. Cannabis stimuleert de lachspieren nu eenmaal flink, maar zeker ook de fantasie van de verstandige mensen die cannabis gebruiken. Toppertje in dit genre dit jaar was wel een stel gevangenen in Brazilië dat er in slaagde om een wel heel speciale drugskoerier te trainen binnen de gevangenismuren. En zoals dat tegenwoordig gaat wordt alles gefilmd met de mobiele telefoon, zodat we dit bijzondere diertje live in actie kunnen zien. Bring it on Mickey!

TOP502015-21

Wanneer je gevangen zit wil dat nog niet zeggen dat je niet af en toe een joint of snuif kan nemen. Nee, je kan bijvoorbeeld een muis (!) trainen om kriskras door de gevangenis pakketjes cannabis of cocaïne te transporten, zoals in Brazilië nu gebeurd is. En er is nog een olijk filmpje van het knaagdiertje gemaakt ook!

Braziliaanse supermuis

Afgelopen vrijdag ontdekten de cipiers in de Barra da Grota gevangenis in de stad Araguaina in het noorden van Brazilië tot hun stomme verbazing de drugsmuis. Het diertje was door een aantal gevangenen zo getraind dat het op en neer rende tussen de diverse afdelingen met drugs. Die zaten in een pakketje dat met een stuk touw aan de staart van de kleine rakker was vastgebonden!

Wiet en coke

Een staaltje creativiteit en dierenliefde dat zijn weerga niet kent in die gevangenis. Jammer dus dat er na de ontdekking van de muis 20 pakjes coke en 30 pakjes cannabis in beslag zijn genomen. De cipiers bekijken inmiddels de beelden van bewakingscamera’s om te ontdekken wie degene is die de muis heeft getraind en verzorgd. Het beestje is zo tam dat het zelfs vreemden toestaat dat ze hem/haar over het kopje aaien!

De supermuis werd vrijdag op heterdaad betrapt met een lading drugs. Een gevangenbewaarder zegt: “Wij dachten dat we alles wel gezien hadden, maar dit is absoluut nieuw!”

 

(advertenties)