(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Onlangs werden wij getipt over een viertal mooie autoflowers onder ledlampen. Kweker Nemesis One is namelijk een ware tovenaar met de Budmaster LED kweeklampen zoals je zult zien. Kijken en watertanden bij zijn prachtige resultaten dus. 

Nemesis One is een bekende kweker op het LED forum (the-led-growroom.com) vanwege zijn fantastische resultaten met de Budmaster LED’s die we natuurlijk ook kennen van de kweekverslagen van The Kweker. Onlangs kweekte hij, Nemesis One dus, alle vier de autoflower wietsoorten van Spliff Seeds. Dat zijn dus AK Automatic, Dutch Automatic, Dutch Blue Automatic en White Widow Automatic. Van alle vier de soorten ontkiemde Nemesis twee zaden in een glas water, waarna ze de grond in konden.

autoflowers inde grond

 

Om het hele kweekverslag hier te verslaan gaat een beetje te ver, daarvoor kun je beter op het forum kijken. Hier begint het kweekverslag. Wij slaan de kweekfase over en kijken meteen naar het eindresultaat 😉 heerlijk!

Dutch Automatic plant 1, oogstdag: 62, droog gewicht: 45 gram

White Widow Automatic plant 1, oogstdag: 69, droog gewicht: 59 gram

White Widow Automatic plant 2, oogstdag: 69, droog gewicht: 67 gram

AK Automatic plant 1, oogstdag: 75, droog gewicht: 145 gram

Dutch Blue Automatic plant 1, oogstdag: 72, droog gewicht: 62 gram

AK Automatic plant 2, oogstdag: 81, droog gewicht: 146 gram

Dutch Automatic plant 2, oogstdag: 81, droog gewicht: 86 gram

Dutch Blue Automatic plant 2, oogstdag: 81, droog gewicht: 62 gram

Je ziet het, met de opbrengst van autoflower wietsoorten is niets mis, en met de opbrengst van wiet onder LED kweeklampen trouwens ook niet 😉

(advertentie)