(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Colorado is het cannabisparadijs, maar dat wil niet zeggen dat alles er zomaar kan. Persoonlijk snappen we de ophef niet zo, maar Amerika staat op de achterste poten vanwege dit wiet-sex-onderwijs schandaal tussen een juf en haar favoriete leerling..

Watskeburt dan? Nou, een 24-jarige onderwijzeres blijkt al langere tijd een seksuele relatie te hebben met een mannelijke leerling en die ook nog eens marihuana te geven. Lijkt ons een heerlijke school, maar het leeftijdsverschil van 12 jaar in het nadeel van de jongen is de Amerikanen toch iets te gortig. Juf Katerina zit namelijk in de gevangeniscel.

Katerina Bardos

juf2Katerina Bardos (24) gaf les aan de sixt graders (groep 8) van de Brentwood Middele School in Greeley, Colorado. Maar niet alleen les, ook wiet werd er door de juf uitgedeeld en wel aan een 12-jarige jongen, met wie ze ook nog eens meerdere malen het bed deelde. Ze gaf les aan zijn school van augustus 2013 tot mei 2014, maar zette naar verluidt de seksuele relatie na haar vertrek gewoon voort…

Aanranding en criminaliseren

Na een drie weken durend politie-onderzoek kwam de aap uit de noot-mies-mouw. Katerina gearresteerd natuurlijk en haar nieuwe schoool – Frontier Academy – snel een persberichtje eruit mikken met ronkende zinnen als “De veiligheid van onze leerlingen is onze nummer 1 prioriteit” en “De werknemer is ontslagen”.

Tja, ondertussen zucht Katerina Bardos achter de tralies op het politiebureau van Weld County, met aanlachten wegens seksuele aanranding van een kind, seksuele aanranding van een kind door iemand met een vertrouwenspositie en het criminaliseren van een minderjarige (dat moet de wiet zijn!). Deze aardige juf heeft geen strafblad, maar kreeg toch een borgsom van 100.000 dollar opgelegd. Op 18 mei moet ze voor de rechter verschijnen.

(advertenties)