(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ook in België is het heet. Niet alleen wat de temperaturen betreft, ook op medicinaal cannabisgebied speelt er van alles. Columnist Eef de Bruyne houdt het extreem kort deze week – zomerzotheid? – maar geeft je wel twee doorlees-tips die alle onzinnige cannabiskritiek doen verdampen…

Zinderende zomerzotheid

e-2Dinsdag 30 juni, laatste schooldag! Straks begint de zomervakantie.

Eindelijk terug eens kunnen uitslapen en het leven in een ander ritme beleven. Alle kindjes blij 🙂

Alles op ’t gemak, geen geren van hier naar daar, spelen met vriendjes, eindeloos fantaseren en boeken lezen. Zalig, leven als een kind.

Zorgeloos en vrij! Lachen om de kleinste dingen.

Naar het water staren. Eendjes kijken. Genieten van de zon die de huid verwarmt.

Tijd om uitgebreid te koken en alles met heel veel goesting en smaak op te eten. Creatief met groentjes en fruit. Eenvoud in al zijn heerlijkheid.

Lange gesprekken voeren of zwijgzaam genieten van muziek. Niets moet alles mag. We hebben tijd!

Bewijs medisch nut cannabis geleverd: Kinderen met epilepsie hebben eindelijk een menswaardig leven!

En als je dan toch aan het BBQ-en bent met je immer druk druk bezette vrienden en je aan de praat raakt over ditjes en datjes en het gesprek uiteindelijk bij cannabis belandt, want na al die glaasjes wijn krijg je ineens trek in je groene vertrouwde kruid. Hou dan dit in het achterhoofd:

Epilepsie

Cannabis heeft meer dan ‘matig’ medisch nut, je kon er hier al over lezen op RollingStoned, sterker nog; kinderen met ernstige vormen van epilepsie hun leven hangt er van af!

Ga naar mijn blog als je meer wil lezen: ‘Bewijs medisch nut cannabis geleverd: Kinderen met epilepsie hebben eindelijk een menswaardig leven!’

Een heerlijke zomer en geniet van je verlof!

(advertenties)