(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

“Ik ben er gewoon klaar mee. Klaar met mensen die mijn vrijheid proberen af te pakken omdat ik wiet rook.” Jonathan Davies is deze boze blower die er op hoge snelheid in zijn auto vandoor gaat, maar uiteindelijk gepakt wordt door een enorme politiemacht in Texas, U.S.A. Onthutsende video proof (2 x)!

High speed car chase

Het gebeurde allemaal in de staat Texas, waar cannabis nog ongeveer gelijk staat aan kontneuken met de duivel, dus dan weet je in wat voor vaarwater Jonathan Davies zich bevond toen hij besloot het stopteken van de politie te negeren. En dat niet alleen, hij gaf flink gas om aan de cops te ontkomen. De snelheid liep op een gegeven moment op tot meer dan 160 km/u. Achter Jonathan rijdt een hele zwik politieauto’s met sirene en zwaailicht, boven zijn hoofd cirkelt een politiehelikopter. Shit die uiteraard – het is Amerika nietwaar – live op tv te zien is:

UPDATE: It appears the chase ended in McLennan County.A police pursuit tore through Dallas in the last hour. It seems to be continuing on I-35 headed into Hill County. We will continue to monitor the situation.STORY: http://on.wfaa.com/20PqExz

Geplaatst door WFAA-TV op donderdag 11 februari 2016

Vrijheid en wiet…

Maar dit is nog maar de opmaat voor wat wellicht een legendarisch interview zal blijken. Op een gegeven moment komt er aan de high speed achtervolging op de Texaanse snelwegen een einde, nadat 2 van Jonathan ‘Yeah, I have weed on me. I always have weed on me‘ Davies’ autobanden sneuvelen door een spijkermat van de politie, en 1 band door de cops simpelweg kapot wordt geschoten.

En dan mensen, duwen de verslaggevers van KCEN TV een microfoon en camera onder de verbouwereerde snufferd van Jonathan ‘I just hate the police’ Davies:

Raw Interview of High-Speed Car Chase SuspectICYMI: Raw Interview of suspect from Thursday night’s high-speed chase that started in Rockwall county east of Dallas and ended just north of Waco. FULL STORY===>http://bit.ly/1PrjA1m

Geplaatst door KCEN TV op vrijdag 12 februari 2016

 

(advertenties)