(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zoals jullie weten vindt dit voorjaar voor het eerst de Europese editie plaats van de Jack Herer Cup. Een competitie tussen met name Amsterdamse wietondernemers, ter ere van de legendarische Jack Herer. Omdat CNNBS mediapartner van het evenement is, mogen we nog een keertje uitpakken gelijk een Paashaas: 5 keer 2 Elite Judge Badges! Kan jij er met een vriend(in) bij zijn op 17 mei in het Hard Rock Cafe Amsterdam als het spetterende eindfeest plaatsvindt. 

 

Jack Herer Cup, nu ook in Nederland

Precies een maand geleden maakten we al vijf CNNBS-lezers onstuitbaar blij met deze VIP-tickets en nu – na de officiële kick-off van de Jack Herer Cup afgelopen 4/20 in coffeeshop Original Dampkring – komt zoals altijd bij mooie dingen deel 2. Van de organisatie mogen we nóg eens 5 CNNBS-fans blij maken met zulke tickets voor de feestelijke uitreiking van de eerste Europese JH-prijzen!

In 2016 werd in Las Vegas voor het eerst een cannabis cup georganiseerd ter ere van en in de geest van Jack Herer. Het wereldberoemde Hard Rock Cafe op de Strip was het centrum van het universum, onder het motto ‘A celebration of legal recreational cannabis’.

Vanaf 4/20 ofwel 20 april jongstleden maakt ook Amsterdam deel uit van de Herer-cup familie, om op vrijdag 17 mei in het Hard Rock Cafe in het centrum van de stad ‘te finishen’ met een geweldige, besloten feestavond. Sowieso is Mokum belangrijk geweest voor Jack. Hij ontmoette er zijn latere echtgenote Jeannie en werkte ook samen met Ben Dronkers van Sensi Seeds.

Wat wil ik eigenlijk winnen dan?

Vorige keer moest je in 420 woorden maximaal aan ons proberen te verkopen waarom juist jij en je vriend(in) ernaartoe zouden moeten. Uit de twintig inzenders die deze moeite hadden genomen, zijn er inmiddels vijf uitverkoren om erbij te zijn in het Hard Rock Cafe. Maar voor degenen die er niet bij zaten of die de prijsvraag finaal gemist hebben, volgt een herkansing.

Opnieuw vette kans op zo’n exclusieve Elite Judge Badge! Of beter gezegd, met 2 badges per persoon. Wat die badge precies inhoudt, vraag je? Nou dit dus:

– Lanyard met Elite Judge Badge.
– Smokers Kit (Vloei, Tip, Grinder & Aansteker)
– Leuke extra’s bij de deelnemende shops zodra ze je Badge zien.
– General Admission Ticket tot het B2B Event op 17 Mei t.w.v. €100,-

De Badges zijn vanaf 10 mei af te halen bij het Coffeeshop Info Center in Amsterdam op vertoon van je e-voucher. CNNBS zorgt er voor dat de vijf winnaars deze vouchers per email krijgen toegestuurd.

Max in de Dampkring

Dan de hamvraag: wat moet je doen? Dit keer is het simpel: op 4/20 was de kick-off van de Jack Herer Cup in coffeeshop Original Dampkring in Amsterdam. Daar hangt een geweldig kunstwerk, gemaakt door Max Zorn, waarop we de beroemde cannabis schrijver/activist/politicus zien:

Het bijzondere van dit ‘schilderij’ is dat het helemaal gemaakt is van bruine verpakkingstape. Je kent het wel van je Marktplaats hobby. De prijsvraag is nu:

HOEVEEL ROLLEN TAPE HEEFT MAX IN DIT SCHILDERIJ VERWERKT?

De 5 gokkers die er het dichtste bij zitten (of zelfs helemaal goed, wie weet), winnen elk twee VIP-tickets voor de Jack Herer Cup Europe. Antwoorden voor 5 mei mailen naar: redactie@rollingstoned.nl

Winnaars krijgen persoonlijk bericht van CNNBS, met in die mail ook de toegangsbewijzen in de vorm van E-tickets…

(advertenties)