(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Komend weekend is het weer Pasen en dus ook het weekend van Paaspop, het officiële startsein voor het festivalseizoen in Nederland. Nu staan we internationaal bekend als het land dat de meeste evenementen heeft van allemaal, maar toch ontbreekt er één genre compleet in het drukke aanbod: het wietfestival.

Okay, er vinden komende zaterdag, als paaszaterdag samenvalt met 4/20, wel wat dingetjes plaats in het wereldje, zoals het 420 Fest dat social club Suver Nuver in Amsterdam organiseert. Maar een vet, meerdaags cannabisfestival zoals ze dat in praktisch alle andere landen kennen…  nee, dat ontbreekt er toch maar mooi aan in gidsland Nederland! Toot vorig jaar hadden we in ieder geval nog het eendaagse Cannabis Bevrijdingsdag, maar dat is ermee gekapt.

Daarom ter inspiratie en een beetje compensatie wellicht nog eens een mooie round-up van Spannabis, gemaakt door onze collega’s van WeedUp TV. ’s Werelds grootste wietfestijn, waarbij je je als onnozele uil van minerva toch ietwat beschaamd afvraagt waarom we dit nu niet hier ter lande kunnen… Dat gezegd hebbende, heel veel plezier gewenst met alle festivals die er wél aankomen deze zomer van 2019! En je weet: hoe heter de zomer, hoe beter de wiet 😉

(advertentie)