(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dit voorjaar komt ie na 3 Amerikaanse edities voor het eerst naar Nederland: de Jack Herer Cup. Hard Rock Cafe Amsterdam is op 17 mei de locatie voor het feestelijke eindfeest, nadat publiek en vakjury een maand lang de deelnemende cannabis samples hebben kunnen testen. En jij kan er bij zijn, want in samenwerking met Jack Herer Cup Europe geeft CNNBS 5 x 2 Elite Judge Badges weg! 

 

Cup ter ere van wietlegende Jack Herer

Het werd na de mislukte High Times Cannabis Cup vorige zomer tijd dat Nederland en Amsterdam weer een echt goeie cannabis cup kregen. En die gebeden zijn blijkbaar verhoord daarboven, want de Jack Herer Cup slaat dit voorjaar voor het eerst zijn vleugels uit naar het oude continent!

Jack Herer (1939-2010) was de misschien wel bekendste cannabis- en hennepactivist ter wereld. Hij schreef twee boeken over de vele voordelen van onze favoriete plant, waarvan met name ‘The Emperor Wears No Clothes’ is uitgegroeid tot een ware cultklassieker en bestseller. Daarnaast deed de flamboyante Amerikaan twee keer een gooi naar het presidentschap in zijn land, namens de Grassroots Party. Er bestaat tevens een documentaire over zijn leven en ideeën getiteld: ‘The Emperor of Hemp’. En er zijn diverse strains naar deze grootheid vernoemd, dus de kans is zeer wel aanwezig dat je Jack al eens gerookt hebt.

In 2016 werd in Las Vegas voor het eerst een cannabis cup georganiseerd ter ere van en in de geest van Jack Herer. Het wereldberoemde Hard Rock Cafe op de Strip was het centrum van het universum, onder het motto ‘A celebration of legal recreational cannabis’. Om je even een indruk te geven, dat zag er zo uit:

Cannabis in het Hard Rock Cafe

Vanaf 4/20 ofwel 20 april maakt ook Amsterdam deel uit van de Herer-cup familie, om op vrijdag 17 mei in het Hard Rock Cafe in het centrum van de stad ‘te finishen’ met een geweldige, besloten feestavond. Sowieso is Mokum belangrijk geweest voor Jack. Hij ontmoette er zijn latere echtgenote Jeannie en werkte ook samen met Ben Dronkers van Sensi Seeds.

In totaal worden er door de organisatie 50 Elite Judge Badges ter beschikking gesteld. Ongeveer 30 zijn verkocht aan met name de mensen die via amsterdamtrips.com een Jack Herer Cup Experience trip geboekt hebben en een week lang vanuit de USA, Canada en zelfs Australië overkomen om zoveel mogelijk coffeeshops te bezoeken en op de laatste stemdag (16 mei) hun stem zullen uitbrengen.

Win! 5 x 2 Elite Judge Badges voor de Jack Herer Cup

En nou komt ie: CNNBS – official mediapartner van de cup – mag 5 lezers dolgelukkig maken met zo’n exclusieve Elite Judge Badge! Of beter gezegd, met 2 badges per persoon.

Eerst maar eens zien wat die badge precies inhoudt. Nou dit dus:

– Lanyard met Elite Judge Badge.
– Smokers Kit (Vloei, Tip, Grinder & Aansteker)
– Leuke extra’s bij de deelnemende shops zodra ze je Badge zien.
– General Admission Ticket tot het B2B Event op 17 Mei t.w.v. €100,-

De Badges zijn vanaf 10 mei af te halen bij het Coffeeshop Info Center in Amsterdam op vertoon van je e-voucher. CNNBS zorgt er voor dat de vijf winnaars deze vouchers per email krijgen toegestuurd.

Alle deelnemende coffeeshops zijn op een kaart online op de website van Jack Herer Cup te zien van 20 april t/m 16 mei. Hier kan je dan ook meteen stemmen. En uiteraard kan IEDEREEN vanaf 20 april mee-jureren.

Wat moet ik doen om te winnen?!

Goed, dan de ham- of beter gezegd de prijsvraag. Wat moet je doen om kans te maken op 2 van die waanzinnige Elite Judge Badges?

Na het roken van een Jack en rijp beraad hebben we besloten het simpel te houden: schrijf in maximaal 420 woorden op waarom jij er per se bij moet zijn op 17 mei in het Hard Rock Cafe Amsterdam als de 1e Jack Herer Cup Europe wordt gehouden!

Mail je mail voor 10 april naar: redactie@rollingstoned.nl

Winnaars krijgen persoonlijk bericht. Dus als je op 11 april niets van CNNBS hebt gehoord, dan gaat het feest niet door…

(behalve als je alsnog tickets koopt natuurlijk)
(advertenties)