(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Door wie kunnen we het bijna afgelopen cannabisjaar 2021 – na dit artikel volgt komende 2 weken nog het CNNBS Jaaroverzicht – beter laten samenvatten dan door wijkagenten? Die lopen immers fier voorop in de strijd tegen de criminele ondermijning. En niet alleen lopen, ook aan- en afpakken kunnen ze als geen ander. Doen ze bijvoorbeeld door dagelijks her en der wat van overheidswege verboden plantjes – jazeker, gewoon plantjes met blaadjes en worteltjes en zo – te vernietigen. 

God-voor-de-domme

In het Limburgse Simpelveld – what’s in a name – maakten de wijkagenten deze dinsdag ook nog eens een fotocollage die alle onzin van de Hollandse Hennepoorlog goed samenvat. Wats daar keburt?

Op de dolle dinsdag in december gingen de wijkagenten in Simpelveld op pad samen met ‘onze afdeling verdovende middelen en een fraudeinspecteur van Enexis’, zoals ze nog dezelfde dag op hun Facebook schrijven.

Nou ja, de rest van het war on drugs propagandariedeltje ken je wel onderhand. Op het bezochte adres blijkt inderdaad een wietplantage te wonen. Die moet godverdomme onmiddellijk worden gesloopt vanwege dit en dat gevaar, en in dit geval zit de buurt daardoor zelfs enige tijd zonder stroom.

‘Heel vervelend allemaal’

Of zoals de wijkagenten van Simpelveld het zelf stellen:

En niet alleen dit wrede lot – alle wiet en alle planten en alle kweekapparatuur foetsie – treft deze arme mensen in Bocholtz, die hier even vakkundig kaalgeplukt worden. Er volgt nog veel meer. En echt waar, dat  gebeurt dagelijks in naam van de regering Rutte-666.

Mooie brug uitzoeken waar je onder wil gaan slapen

‘De bewoners worden op een later tijdstip uitgenodigd voor verhoor. Proces verbaal wordt opgemaakt’, vervolgt de politie.  En dát betekent weer dat je wellicht voor de strafrechter mag opdraven. Puur en alleen vanwege het feit dat je te veel in Nederland verboden planten in huis hebt, in – god-non-de-ju – ook nog eens jouw eigen huis.

Trouwens. Naast mogelijke strafrechtelijke vervolging en straf vanwege de verkeerde huisplanten, mag je welgevoeglijk aannemen dat je binnenkort helemaal geen huis meer hebt. Zeker als het een huurhuis van een of andere hypocriete woningbouwvereniging betreft.

De wijkagenten in Simpelveld: ‘De gemeente is in kennis gesteld, zij gaan bepalen of de woning wordt gesloten’. Natuurlijk wordt die woning gesloten, want het kan en mag immers deze waanzin – in dit geval volgens de spelregels van het ronduit waanzinnige Damocles-beleid.  Een betere, aan de klassieke oudheid refererende naam voor wat we vroeger gewoon een NAAISTREEK noemden is nog maar zelden waargenomen.

Oh ja helemaal tot slot, bijna nog vergeten ook, die fotocollage uit Simpelveld die het allemaal samenvat… zucht, komt ie:

Tot 2022 plantenvrienden en andere mensen!

PS; nog méér nagenieten van 2021? Dat kan vanaf maandag aanstaande tot en met 31 december, met de 50 opvallendste verhalen uit het bijna afgelopen cannabisjaar in het traditionele CNNBS Jaaroverzicht !!!

(advertenties)