(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De alternatieve metalheads van Deftones zijn naar eigen zeggen al hun hele leven gek op cannabis. En dus was het slechts een kwestie van tijd voordat ook deze Amerikaanse band met een eigen merk wiet op de markt komt. Dat doen ze samen met cannabisbedrijf Golden Barn trouwens.

Muziek, bier, tequila en… wiet!

“Whether it’s music, beer, or tequila, we put in the time, care and effort to make sure we’re delivering merchandise to the market that have been thoroughly scrutinized by all of us. The obvious next step in this progression is cannabis.” Aldus de band op de speciaal voor dit doel opgerichte Instagram-account over hun nieuwste zakelijke avontuur.

En dus kunnen we binnenkort voorgedraaide joints, ‘gewone’ toppen wiet, concentraten en disposable vapes (eenmalig te gebruiken vaporizers) van de Deftones kopen, althans in dispensaries in Californië om te beginnen.

Cannabis producten vernoemd naar tracks van de band

Het eerste product dat de heren lanceren heet The Passenger Box. Inderdaad, dat is ook een song van Deftones! Want dat is het idee: alle producten vernoemen naar nummers van de band. Nou ja, als de cannabis producten er net zo hard in knallen als de muziek van de groep dan zitten we meer dan geramd!

Op YouTube geven de heren zelf nog enige toelichting over de nu al zeer begerenswaardige Deftones Cannabis Collection. De shit zit uiteraard weer achter leeftijdsbeperking, dus eerst hieronder op het fragment klikken en dan bij die enorme zeikerds op het filmpjesplatform de Deftones checken:

(advertentie)