(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Is er nog ergens een beroemde rapper over die nog niét in de legale cannabisbranche is gestapt in Noord-Amerika? Zeker wel, neem de ook als acteur aan de weg timmerende Ice T. Die heeft een officiële licentie binnen gehengeld om een cannabis dispensary te starten in de staat New Jersey. De populaire praatzanger (64) gaat de toko samen runnen met het bekende Playboy-model Charis Burrett.

Jersey City

Afgelopen maandag kregen Tracy Marrow, zoals Ice T staat ingeschreven bij de burgerlijke stand, en de 45-jarige Playmate Charis Burrett – ze sierde de beroemde middenpagina’s van Playboy in februari 2003 – toestemming van de New Jersey Cannabis Control Board om een coffeeshop te openen in Jersey City.

Ice T is geboren en getogen in de Oost-Amerikaanse staat New Jersey, waar 9 miljoen inwoners sinds kort mogen genieten van legale recreatieve cannabis. De website NJ.com bericht dat de rapper tegenwoordig woont in de plaats Edgewater, maar om daar een wietwinkel te beginnen zag Ice T niet zitten. “Er is slechts één straat hier, dat is waarom ik Edgewater eigenlijk uitsloot. Ik zei: laten we naar Jersey City gaan, mijn buren. Ik ben er toch elke avond om uit te gaan, ik hou van Jersey City.”

Partners in cannabis: Ice T en Charis Burrett

Playmate en oprichter van wietbedrijf The Medicine Woman

Zijn fraai geboetseerde partner in business – geen relatie, want Ice T is al eeuwen getrouwd met de eveneens bijzonder rondborstige Coco – Charis Burrett is oprichter van het cannabisbedrijf The Medicine Woman. De eerste dispensary opende Burrett in de staat Californië en ze runt eveneens een ‘multi-collection private label product line’. Dus met de wiet zit het wel goed.

Ice T en Burrett willen in New Yersey samen gaan werken met een aantal partners op het gebied van sociale gelijkheid. Denk aan het Last Prisoner Project, het Jersey City Mural and Arts Program, het Jersey City Employment and Training Program, het Hudson County Community College en de Madeline Fiadini LoRe Foundation for Cancer Prevention. Met het hart zit het dus ook wel goed bij hun wietbusiness.

Met The Medicine Woman is voormalige playmate Burrett al actief in de legale cannabisbranche in de VS

Ice T wil teruggeven

Tegen NJ.com verklaart het voormalige Playboy-model dat ze in samenwerking met plaatselijke goede doelen-organsiaties veel lokale mensen zullen inhuren om de cannabiszaak te runnen. “Ik heb mijn leven en carrière gewijd aan ’teruggeven’ en de weg te effenen voor minderheden”, zegt Ice T op zijn beurt. “Als een New Jersey native ben ik opgewonden over de mogelijkheden die de legalisering van cannabis onze gemeenschap biedt en ik verheug me erop om een nieuw tijdperk voor wiet in de staat in te luiden.”

(advertentie)