(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Tegenwoordig is het voor de cannabisliefhebbers wellicht beter gesteld in Duitsland dan in Nederland en België. Zo vindt van 26 tot 28 augustus de spectaculaire cannbabisbeurs Cannafair plaats in Düsseldorf, even over onze grens. Drie dagen in het teken van alles wat wiet zo mooi maakt, met de nodige vaderlandse bedrijven die er een stand hebben, dat dan weer wel. CNNBS mag drie 3-daagse tickets voor Cannafair 2022 weggeven en daar hoef jij hoegenaamd geen reet voor te doen!

Cannafair comeback na coronapauze

De eerste Cannafair Hanfmesse in Düsseldorf – een slordige 25 kilometer voorbij onze landsgrens – vond in 2019 plaats. Daarna volgden helaas die twee beruchte coronajaren, maar nu is de expo terug! Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus kun je je in de enorme Mitsubishi Electric Halle vergapen aan alle ins en outs van cannabis.

Naast mooie en informatieve stands van meer dan honderd cannabisbedrijven – zaden, voeding, lampen, parafernalia, vaporizers, kweektenten/kasten, CBD-merken, hennep en medicinale wiet – is er ook een congres met diverse interessante sprekers. En uiteraard kan je er eten, drinken in een heuse Biergarten en kiffen (blowen)!

Duitse wiet-expo met forse Nederlandse inbreng

Tot nu toe zijn er al 112 bevestigde deelnemers uit de internationale cannabisbranche. Hoofdsponsor is het Nederlandse voedingsmerk Canna, dat zich gelukkig wel bij de buren durft te manifesteren aan de wietminnende medemens in tegenstelling tot hier in eigen land.

En dat geldt ook voor Hesi, Plagron, Bio Nova, Dutchpro, Mills Nutrients, Advanced Hydroponics, Hy Pro, BAC et cetera. Allemaal Nederlandse cannabis voedingsbedrijven die in eigen land vanwege ons krankzinnige repressieve beleid onzichtbaar willen/moeten blijven. Gelukkig waait de wind in het buitenland veel gunstiger zullen we maar denken…

Verder zijn er natuurlijk ook nog standhouders uit Duitsland, Zwitserland en de rest van Europa aanwezig!

Tickets kopen of gewoon gratis winnen via CNNBS

Een dagticket voor Cannafair 2022 kost slechts 14,50 euro. Een driedagen-ticket voor de hele rambam kost 25 euro. Geen geld natuurlijk, maar desalniettemin mogen wij – als mediapartner van de cannabisbeurs – drie keer 2 van die driedagen-tickets weggeven.

Daarvoor hoef je bizar weinig te doen; stuur een mail naar redactie@cnnbs.nl met een of ander Duits iets wat jou inspireert als fotobijlage en wij kiezen de drie leukste eruit. Die Mag over wiet gaan, hoeft niet per se.

Inzenden kan tot en met dinsdag 16 augustus aanstaande, de drie gelukkige winnende koppels krijgen bericht van ons en staan in Düsseldorf op de gastenlijst. Auf wiedersehen bij de buren dus!

Meer informatie over Cannafair 2022  – o.a. ticketverkoop en beursdeelnemers – vind je HIER

(advertentie)